15.2 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Με λουλούδια, μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή θα τιμήσει η Σέφιλντ τον Μπάλντοκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πρώτο της αγώνα μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα τιμήσει την μνήμη του, όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης της. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (18/10 22:00), οι «λεπίδες» φιλοξενούνται από την Λιντς Γιουνάιτεντ για την 10η αγωνιστική της Championship. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του Κρις Γουάιλντερ, οι παίκτες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Έλληνα άσου. Παράλληλα εκπρόσωποι και των δύο ομάδων θα καταθέσουν λουλούδια.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σέφιλντ:

«Απόψε στο Έλαντ Ρόουντ, θα τιμήσουμε τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Κι οι δύο ομάδες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του. Εκπρόσωποι και των δύο συλλόγων θα καταθέσουν επίσης, λουλούδια ως φόρο τιμής».

Tonight at Elland Road, we’ll be honouring the memory of George Baldock.

Both teams will wear black armbands, and a minute’s silence will be observed to pay our respects. Representatives from both clubs will also lay flowers as a tribute. ❤️ pic.twitter.com/sZr1QnJfdu

— Sheffield United (@SheffieldUnited) October 18, 2024

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ αγωνίστηκε 219 φορές (83 από αυτές στην κορυφαία κατηγορία) με την ερυθρόλευκη φανέλα της Σέφιλντ, όπου υπέγραψε το 2017 έπειτα από εφτά χρόνια στην ΜΚ Ντονς. Στα επτά χρόνια παρουσίας του στο Σέφιλντ πανηγύρισε δύο φορές την άνοδο στην Premier League.

Τον Ιούλιο του 2024, υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος, ενώ ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής μας ομάδας από τις 2 Ιουνίου του 2022, όπου έκανε και το ντεμπούτο του. Συνολικά με τα γαλανόλευκα μέτρησε 12 συμμετοχές χωρίς γκoλ ή ασίστ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό