20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με κλήρωση η απόκτηση των Alpina B4 Gran Coupe στην Ιαπωνία

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Μάρτιο, η Alpina αποκάλυψε την B4 Gran Coupe και τώρα ο εισαγωγέας της εταιρίας για την αγορά της Ιαπωνίας έκανε γνωστό ότι θα φέρει στη χώρα μόλις τέσσερα αυτοκίνητα.

Κάθε ένα από αυτά θα είναι διαφορετικό από το άλλο, με τις ζάντες 20 ιντσών να είναι διαθέσιμες σε τρία διαφορετικά χρώματα, το ανθρακί, το μαύρο και το χρυσό. Επιπλέον, η B4 Gran Coupe για την Ιαπωνία προσφέρεται αποκλειστικά σε δύο χρώματα, το πορτοκαλί Fire Orange και το μαύρο Frozen Black Metallic.

Πιο συγκεκριμένα, δύο αυτοκίνητα είναι βαμμένα πορτοκαλί, με το ένα εξ αυτών να φέρει τις χρυσές ζάντες, με το τιμόνι να είναι στην αριστερή μεριά του αυτοκινήτου, ενώ η άλλη φέρει τις μαύρες ζάντες και είναι δεξιοτίμονη. Τα άλλα δύο είναι βαμμένα στο μαύρο χρώμα με ανθρακί ζάντες.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι ντυμένη με μαύρο δέρμα Merino, ενώ υπάρχουν πατάκια Velor, τιμόνι με επένδυση από Alcantara και λεπτομέρειες από μαύρο ξύλο.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και κάτω από το καπό ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος turbo κινητήρας αποδίδει 495 άλογα με 730 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 301 χλμ/ώρα. Η απόκτηση μιας εκ των τεσσάρων Alpina B4 Gran Coupe θα γίνει μέσω κλήρωσης από τον εισαγωγέα.

31002

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό