19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με «καυτό»… Giannis το Μιλγουόκι ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά με το Μπρούκλιν

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κάιρι Ίρβινγκ να μπαίνει… στα πιτς πριν το ημίχρονο, το Μιλγουόκι επικράτησε άνετα με 107-96 του Μπρούκλιν στην «Fiserv Forum» και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής, πριν οι ομάδες δώσουν το επόμενο ραντεβού τους στην έδρα των Νετς αυτή την φορά στις 15 Ιουνίου.

Ο Greek Freak ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τα «Ελάφια» και στο Game 4 με το Μπρούκλιν. Τελείωσε τον αγώνα με 34 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ άλλους 19 πέτυχε ο Κρις Μίντλετον.

Σε μεγάλο βαθμό η αναμέτρηση κρίθηκε από το 16ο λεπτό, όταν με διαδοχικά τρίποντα οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με επι μέρους σκορ 14-2 και προσπέρασαν με 37-36. Η περιφέρεια των «Ελαφιών» δεν… σίγησε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέχισε να βρίσκει τους διαδρόμους μέσα στο αντίπαλο καλάθι και με τον Κάιρι Ίρβινγκ να αποχωρεί τραυματίας έξι λεπτά πριν από τη λήξη του ημίχρονου (σ.σ. πάτησε πάνω στο πόδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και γύρισε ο αστράγαλος του), οι Μπακς δεν ξανακοίταξαν πίσω.

 Από τους Νετς, ο Κέβιν Ντουράντ με 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν απελπιστικά μόνος για την υπέρβαση…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό