Home Ειδήσεις Ελλάδα «Με επιτυχία διεξήχθη η ΓΣ της ΠΟΦΕΕ με οφέλη για την πόλη...

«Με επιτυχία διεξήχθη η ΓΣ της ΠΟΦΕΕ με οφέλη για την πόλη και την τοπική οικονομία»

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Ε.Φ.Ε.Ε.Ι.)ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ 5ΕΤ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Ιωαννίνων 72/94Αρ. Καταχώρησης Πρωτοδικείου Ιωαννίνων 1325/94 Email: [email protected]

Ιωάννινα 04/04/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ιωαννίνων (ΕΦΕΕΙ) υποδέχτηκε στα Ιωάννινα την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ), όπου διεξήχθησαν η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για νέο ΔΣ της ομοσπονδίας, το διάστημα 1-3 Απριλίου 2022.

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια που η ομοσπονδία διεξήγαγε τη Γενική Συνέλευση εκτός Αθηνών. Ήταν μία προσπάθεια που έγινε από την ένωση μας και καταφέραμε τελικά να γίνει στα Ιωάννινα.

Οι σύνεδροι που παρευρεθήκαν στη Γενική Συνέλευση ήταν 324 και οι συνοδοί περίπου 280.

Η ΕΦΕΕ Ιωαννίνων πραγματοποίησε μία σειρά εκδηλώσεων για τους συνέδρους και τους συνοδούς, παρά το βροχερό τριήμερο. Οι συνοδοί επισκεφτήκαν το μουσείο Νεότερης Ιστορίας και το μουσείο Εκκλησιαστικής Ιστορίας που βρίσκονται στην Σκλίβανη Ιωαννίνων, καθώς επίσης και το Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων ΚΕΠΑΒΙ. Σύνεδροι και συνοδοί επισκεφτήκαν το Σπήλαιο Περάματος.

Οι σύνεδροι, συνοδοί και το ΔΣ της ΠΟΦΕΕ έδωσαν τα συγχαρητήρια για την φιλοξενία και για την άρτια οργάνωση από την ένωση μας.

Με τη σειρά της η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ιωαννίνων (ΕΦΕΕΙ) θέλει να ευχαριστήσει ξεχωριστά την Περιφέρεια Ηπείρου για την χορηγία των λεωφορείων και την μετακίνηση των συνέδρων από και προς το συνεδριακό κέντρο καθώς και τις μετακινήσεις των συνοδών στα μουσεία, το Δήμο Ιωαννιτών για το άνοιγμα του Σπηλαίου Περάματος στους συνέδρους, τις Γιαννιώτικες επιχειρήσεις, Βίκος, Ζαγόρι, Ζαχαροπλαστεία Διεθνές, Σδούκος ΑΕ και Ζοίνος που προσέφεραν τα τοπικά προϊόντα για την συσκευασία δώρου στους συνέδρους. Τα Μουσεία Νεότερης Ιστορίας και Εκκλησιαστικής Ιστορίας, το Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων ΚΕΠΑΒΙ που άνοιξαν της πόρτες τους δωρεάν, καθώς και όλους τους επαγγελματίες των Ιωαννίνων για την φιλοξενία αυτών των ανθρώπων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ως ΕΦΕΕΙ, στα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν, απρόσκοπτα και με ανιδιοτέλεια να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα. Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη, όντας τρεις μέρες ανελλιπώς κοντά στους συνέδρους και τους συνοδούς.

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης ήταν τεράστια με μεγάλα οφέλη για την πόλη μας και την τοπική οικονομία. Ως ένωση θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγή τέτοιων εκδηλώσεων με θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

Με ΤιμήΟ Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΦΕΕΙΜπέκας Σπυρίδων

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version