27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Με «εκτελεστή» Μορόν, ο Άρης έκανε το «καθήκον» του και πάτησε κορυφή (2-0 τη Λαμία)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης ήταν «κυνικός» και με δύο γκολ του Λορέν Μορόν επικράτησε με 2-0 της Λαμίας. Σπουδαίο «τρίποντο» για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ακριβώς ό,τι χρειαζόταν μετά τις νίκες στα ντέρμπι απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο ματς. Ο Μόντσου στο 4ο μόλις λεπτό εκτέλεσε το φάουλ και ο Μορόν με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ισπανός – όπως και πέρυσι – κατάφερε να πετύχει δύο γκολ απέναντι στη Λαμία.

Στο 44ο λεπτό ο Σιφουέντες τον τροφοδότησε υπέροχα και εκείνος δίχως να το σκεφτεί δεύτερη φορά, εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Ήττα για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, στην επιστροφή του στον πάγκο της Λαμίας. Ο Μορόν έφτασε τα 6 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στη Super League και είναι φυσικά στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ.

Κορυφή και για τον Άρη στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στους 14 βαθμούς. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αγωνίζονται την Κυριακή (06/10) και θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν αυτοί στην 1η θέση. Μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, οι «κίτρινοι» υποδέχονται την Athens Καλλιθέα στο «Χαριλάου».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Μορόν,Λαμία (Λ. Βόκολος): Κόστιτς, Γιαννούτσος, Λέο Αντράντε, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Νούνιεζ, Ντοϊρανλής, Ραντόνια, Ρινγκ, Μπίκοφ, Γκουίντο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό