22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με «εκπλήξεις» η ενδεκάδα της Εθνικής απέναντι στην Φινλανδία – Βασικός ο Πέλκας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Nations League ξεκίνησε και πάλι, με την Εθνική να στοχεύει σε μία εξίσου καλή πορεία, όπως και την περασμένη χρονιά. Η Ελλάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της πλέον, ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της με έναν εντός έδρας αγώνα, καθώς υποδέχεται τη Φινλανδία (07/09, 21:45) στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά από τον Alpha και το Novasports Prime. Με… εκπλήξεις θα παραταχθεί η «γαλανόλευκη» στην αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, έχοντας μπροστά του τον Λάζαρο Ρότα και τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα στα πλάγια, ενώ στα στόπερ τους Κουλιεράκη και Ντίνο Μαυροπάνο. Σε σύστημα 4-2-3-1, ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στην θέση του αμυντικού χαφ, ενώ λίγο πιο μπροστά τον Πέτρο Μάνταλο.

Στο «10», ο Τάσος Μπακασέτας θα έχει έναν πιο δημιουργικό ρόλο, έχοντας στα «φτερά» τους Δημήτρη Πέλκα και Τάσο Χατζηγιοβάνη. «Μόνος» στην επίθεση, επιλέχθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Για την ενδεκάδα της Φινλανδίας, υπάρχουν δύο γνώριμοι από τα… παλιά, καθώς Λουντ έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η σύνθεση των δύο ομάδων:Ελλάδα (Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας, Ιωαννίδης.Φινλανδία (Κανέρβα): Χραντέσκι, Σταχλ, Χόσκονεν, Ιβάνοφ, Γκάλβεζ, Πελτόλα, Σούλερ, Καμαρά, Αντμαν, Λουντ, Κάλμαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό