22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με Εζέτζα οι κλήσεις για το προπονητικό καμπ και τα φιλικά

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

SPORT24.GR
16.05.2022 | 17:15

Η Σίνθια Εζέτζα κλήθηκε στην Εθνική γυναικών
AP PHOTO/REBECCA DROKE

Από 16 διεθνείς παίκτριες απαρτίζεται η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ γυναικών για τη μάζωξη της επόμενης Τρίτης (24/5) στο ΟΑΚΑ και τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί σε Μάριμπορ και Αθήνα. Παρούσα και η Σίνθια Εζέτζα του Πίτσμπεργκ.

Η Εθνική Γυναικών θα κάνει στη διάρκεια του καλοκαιριού ένα προπονητικό camp. Tο πρώτο ραντεβού δόθηκε στο ΟΑΚΑ την επόμενη Τρίτη, 24 Μαΐου, στις 17.00.

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Πέτρο Πρέκα είναι οι: Πηνελόπη Παυλοπούλου (Γκντίνια/Πολωνία), Ρένια Καρλάφτη (ΠΑΟΚ), Ασπασία Καλαμπάκου (ΠΑΣ Γιάννινα), Ελεάννα Χριστινάκη (Αράσκι/Ισπανία), Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου (Ολυμπιακός), Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Μαριέλλα Φασούλα, Βασιλική Λούκα, Αγγελική Βιντσιλαίου, Έλενα Μποσγανά (Στάνφορντ/NCAA), Σίνθια Εζέτζα (Πίτσμπεργκ/NCAA).

Η τελευταία είναι η 20χρονη φόργουορντ του Πίτσμπεργκ που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 στην Αθήνα από Νιγηριανούς γονείς και προτού φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες ανήκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα Νεανίδων του 2018 ως MVP. Είχε κληθεί και το 2018 από τον Κώστα Κεραμιδά στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Εθνική Γυναικών θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στο Μάριμπορ με τη Σλοβενία, ενώ θα πάρει μέρος και σε διεθνές τουρνουά στην Αθήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό