24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με δύο απουσίες στους «ψηλούς» κόντρα στον Κολοσσό

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για μία νέα εντός έδρας υποχρέωση είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη διαβολοβδομάδα τους στην Ισπανία, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση της Basket League. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κύλησαν καλά, μιας και οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα από την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του τα δύο αρνητικά αποτελέσματα και να… ξεσπάσει κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα πριν από το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φάληρο.

Κόντρα στην ομάδα της Ρόδου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει σε δύο από τους «ψηλούς» της ομάδας του. Ο λόγος για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Μουσταφά Φαλ, οι οποίοι δεν είναι στη δωδεκάδα. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στους προσαγωγούς, ενώ ο Γάλλος σέντερ έχει ενόχληση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος.

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τους δύο «ερυθρόλευκους» ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι και θα είναι κανονικά διαθέσιμοι για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Κόντρα στον Κολοσσό, ο Μιλουτίνοφ είναι αυτός που θα έχει ρόλο βασικού «5αριου», ενώ χρόνο λογικά θα πάρει και ο νεαρός Γιώργος Τανούλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό