22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με δύο απουσίες στην Ανδόρα για το ματς με την Ίντερ Εσκάλδες η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ για τη σεζόν συνοδεύτηκε με νίκη, αλλά το κλίμα δεν ήταν και πολύ ευχάριστο με τη λήξη του αγώνα. Η «Ένωση» επικράτησε της Ίντερ Ντε Εσκάλδες με 4-3, σε ένα ματς που είχε το προβάδισμα με 4-0 μέχρι το 50′. Η ομάδα από την Ανδόρα βρήκε τρία γκολ μέχρι το 83′ και τα τελευταία λεπτά του ματς επικρατούσε άγχος.

Δύο νέες απουσίες για τον Ματίας Αλμέιδα

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς στην έδρα της Ίντερ και προφανώς στόχος της είναι να διπλασιάσει τις νίκες της και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για την αναμέτρηση στην Ανδόρα, ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να διαχειριστεί δύο νέες απουσίες.

Ο λόγος για τους Νίκλας Ελίασον και Κώστα Γαλανόπουλο. Τόσο ο Σουηδός εξτρέμ, όσο και ο Έλληνας χαφ προσβλήθηκαν και αυτοί από ίωση και έτσι δεν θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ δεν είναι δηλωμένοι για τα ματς με την Ίντερ Ντε Εσκάλδες οι Στίβεν Τσούμπερ, Ρομπέρτο Περέιρα, Έρικ Λαμέλα, Σωτήρης Τσιλούλης και Μόουσες Οντουμπάτζο.

Αν επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί η ΑΕΚ, στην επόμενη φάση του Conference League θα αντιμετωπίσει τη Νόα από την Αρμενία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό