18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με δίδυμο Γκασλί – Τσουνόντα και το 2022 η AlphaTauri

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πιερ Γκασλί και ο Γιούκι Τσουνόντα θα αγωνιστούν για την ομάδα της AlphaTauri και τη σεζόν 2022 στη Formula 1. Το δίδυμο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Φαέντσα, «έδειξε θετική σχέση εργασίας εντός και εκτός πίστας».

«Η ομάδα πιστεύει ότι το τρέχον δίδυμο θα είναι σε θέση να αποδώσει καλά αποτελέσματα, έχοντας ήδη συνεργαστεί καλά το 2021. Ο Πιερ έχει παρουσιάσει εξαιρετικές επιδόσεις κι έχει ήδη καταγράψει ένα βάθρο, παραμένοντας στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας των οδηγών», αναφέρεται στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων.

«Εν τω μεταξύ, ο Γιούκι, ο οποίος έγινε ο πρώτος Ιάπωνας οδηγός που κατάκτησε πόντους στο ντεμπούτο του στη Formula 1, ανέλαβε τη νέα πρόκληση και συνεχίζει την απότομη καμπύλη εκμάθησης».

Όσον αφορά στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, «η AlphaTauri, η οποία συνεχίζει να είναι η μόνη ομάδα που έχει συγκεντρώσει πόντους σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα, θα επικεντρωθεί στη μάχη για την πέμπτη θέση της βαθμολογίας».

Από την πλευρά του, ο Γκασλί σημείωσε πως «βλέποντας τις επιδόσεις που έχουμε δείξει μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να επιτευχθούν για το υπόλοιπο αυτής της περιόδου και του επόμενου έτους, ειδικά με τις επερχόμενες αλλαγές στο πρωτάθλημα το 2022».

Από την πλευρά του, ο Τσουνόντα επισήμανε ότι έχει «μια εξαιρετική σχέση με τον Πιερ, έμαθα πολλά απ΄ αυτόν ήδη φέτος και η εμπειρία του με βοήθησε να συνεχίσω να αναπτύσσω τις ικανότητές μου, οπότε είναι φανταστικό να συνεχίσω το ταξίδι μου στην F1 μαζί του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό