21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με δέκα επεισόδια η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τηλεοπτική σειρά The Last Of Us του HBO βρίσκεται σε εξέλιξη γυρισμάτων και ο σεναριογράφος Craig Mazin αποκάλυψε ότι η πρώτη σεζόν θα έχει πέντε διαφορετικούς σκηνοθέτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mazin – ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε με το HBO για τη δημοφιλή και εξαιρετική σειρά Chernobyl – ανέφερε ότι το σενάριο για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Αναφορικά με τον προϋπολογισμό της σειράς, δήλωσε ότι αντιμετωπίζονται ορισμένες προκλήσεις, ωστόσο, θα κατορθώσουν να επιφέρουν μια εξαιρετική σειρά με κάθε τρόπο. Μόνο τρεις σκηνοθέτες έχουν γίνει γνωστοί προς το παρόν για το The Last Of Us και πρόκειται για τους Kantemir Balagov, Jasmila Zbanic και Ali Abbasi.

Ο Neil Druckmann, συγγραφέας και σκηνοθέτης του game συνεργάζεται με τον Mazin για τη δημιουργία της σειράς και στο καστ μεταξύ άλλων θα συναντήσουμε τον Pedro Pascal ως Joel, την Bella Ramsey ως Ellie και τον Diego Luna ως Tommy.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό