21.7 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Με γκολάρα του Μωραΐτη πήρε το ντέρμπι η ΑΕΛ, 3-0 τον Ηρακλή ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μεγάλη εμφάνιση του Παναγιώτη Μωραΐτη, η ΑΕΛ επικράτησε του Ηρακλή στην έδρα της με 3-0, κάνοντας το 4/4 στο ξεκίνημα της Super League 2.

H ομάδα της Θεσσαλίας με αυτή την νίκη παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του Βόρειου ομίλου με 12 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής στο ντεμπούτο του Θανάση Στάικου στην άκρη του πάγκου δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «Βυσσινί» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4′ με τον Μωραΐτη, να βρίσκεται αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με δυνατή κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Η ΑΕΛ δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, ενώ μάλιστα πέτυχε και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις (45+1′), ξανά με τον Μωραΐτη. Αυτή την φορά ο φορ των γηπεδούχων με ένα εκπληκτικό σουτ από απόσταση νίκησε τον Γιαννίκογλου για το 2-0 δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του πηγαίνοντας στην ανάπαυλα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ,  που θα έδινε νέο νόημα στην αναμέτρηση, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν να διασπάσουν την άμυνα της ΑΕΛ. Έτσι στο 80ο λεπτό ο Πασάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, «υπογράφοντας» τον «Βυσσινί» θρίαμβο, «εκτελώντας» τον κίπερ των φιλοξενούμενων για το τελικό 3-0.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου (77′ λ.τ Ηλιάδης), Κοσσονού, Μπαριέντος, Οικονόμου (60′ λ.τ Γιαξής), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Παναγιωτίδης), Πασάς, Μούργος (77′ Παπαδόπουλος), Μωραΐτης (70′ Ακόστα).

Ηρακλής (Στάικος): Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης (64′ Κούστα), Καλουτσικίδης, Τασουλής (46′ Κυνηγόπουλος), Παπασάββας, Χάμοντ, Αναστασίου, Ντουκουρέ (83′ Πατράλης), Διαμαντής, Χριστοδουλόπουλος (46′ Τσιντώνης), Τσιριγώτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό