Home Αθλητικά Με βασικούς Στέφαν Σβαμπ και Τάισον ο ΠΑΟΚ

Με βασικούς Στέφαν Σβαμπ και Τάισον ο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε μία βραδιά που μπορεί να αποδειχθεί η πιο ένδοξη της ιστορίας του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ (18/04, 22:00, Cosmote Sport 3HD) και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από την ήττα στο Βέλγιο κι έχει ως… στήριγμα την «καυτή» Τούμπα. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όντας πιστός στο πλάνο του, θα παραχθεί με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι στην εστία και τους Ραχμάν Μπάμπα και Γιόνι Ότο στα άκρα της άμυνας, με τους δύο κεντρικούς στόπερ να είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Τόμας Κεντζιόρα. 

Έπειτα, σε σχηματισμό 4-2-3-1, οι Σουαλιχό Μεϊτέ και Στέφαν Σβαμπ, θα βρίσκονται στα κεντρικά χαφ, έχοντας μπροστά σαν «10αρι», τον Τόμας Μουργκ. Στα «φτερά» της επίθεσης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Ντεσπότοφ δεξιά και τον Τάισον αριστερά, με μόνο προωθημένο στην επίθεση τον Μπράντον Τόμας. για τον ΠΑΟΚ. 

Η Κλαμπ Μπριζ, έχει κάνει κάποιες αλλαγές σχετικά με το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βέλγιο. Αρχικά, ο έμπειρος, Νόρντιν Γιάκερς θα υπερασπιστεί την εστία των φιλοξενούμενων. Εν συνεχεία, με το κλασικά σύστημα 3-5-2, ο Νίκι Χαγιέν επέλεξε τους Κιριάνι Σάμπε, Ζοέλ Ορντόνιεζ και Έντερ Μπαλάντα να είναι οι βασικοί του κεντρικοί αμυντικοί.

Σε ρόλο μπακ-χαφ, θα παραταχθούν οι αριστερά Μπιόρν Μέιχερ και Μίκαλ Σκόρας δεξιά. Στα χαφ, οι Χούγκο Βέτλεσεν, Χανς Βανάκεν και Ράφαελ Ονιεντίκα θα είναι στην μεσαία γραμμή, έχοντας μπροστά τους, τον Φεράν Γιούτλα και τον Αντόνιο Νούσα. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Σκοβ Όλσεν, δεν θα είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς της ομάδας του, έπειτα από διαμάχη με το τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΠΑΟΚ ( Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ, Μεϊτέ, Μουργκ, Ντεσπότοφ, Τάισον, Τόμας.Κλαμπ Μπριζ (Νίκι Χαγιέν): Γιάκερς, Ορντόνιεζ, Μπαλάντα, Μέιχερ, Σκόρας, Σάμπε, Βανάκεν, Ονιεντίκα, Βέτλεσεν, Γιούτλα, Νούσα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version