35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να πάμε στις Ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour» με την Νικόλ Λειβαδάρη εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως «Ο κ. Σταθάκης ήταν ΣΥΡΙΖΑ αλλά γενικά ήταν απών όλο το προηγούμενο διάστημα και στις εκλογές ήταν απών, όπως και στις προηγούμενες εκλογές ήταν απών. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και ότι καταλαβαίνει, κατηγορεί την πλευρά Κασσελάκη για πελατειακές σχέσεις, δεν θα έπρεπε να το πει αυτό ο Γιώργος, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα αυτό που αναφέρει».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «Δεν είχαμε πελατειακές σχέσεις, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για πελατειακές σχέσεις, είναι ντροπή που λέγεται αυτό και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, του εύχομαι καλή τύχη. Ελπίζω να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Κεντρική Επιτροπή, με τους όρους που υπάρχουν σήμερα είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να ανακάμψει και να πάμε συντεταγμένα μέχρι τις ευρωεκλογές, έχουν υπάρξει αποχωρήσεις σε πολλά κόμματα, το μόνο που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η εκλογή Κασσελάκη, εάν είχε κατέβει με κάποια πλατφόρμα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης να καταλάβω την αντίδραση, δεν έχει συμβεί όμως κάτι τέτοιο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό