21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με Αταλάντα ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την ιταλική Αταλάντα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League, που οδηγούν στους «16» της δεύτερης τη τάξει ηπειρωτικής διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων.

Το ζευγάρι που ξεχωρίζει αναμφίβολα στην παρούσα φάση είναι εκείνο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Νάπολι, ενώ πολύ δυνατές αναμετρήσεις αναμένονται, επίσης, ανάμεσα σε Πόρτο και Λάτσιο.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ:

Σεβίλη-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αταλάντα-Ολυμπιακός, Λειψία-Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα-Νάπολι, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπέτις, Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ρέιντζερς, Σέριφ Τίρασπολ-Μπράγκα, Πόρτο-Λάτσιο.

Οι ομάδες που αναφέρονται πρώτες σε κάθε ζευγάρι και θα είναι και οι γηπεδούχες στις πρώτες αναμετρήσεις, «εξέπεσαν» στη διοργάνωση ως οι τρίτες στους ομίλους τους στο Champions League.

UEFA/HANDOUT VIA REUTERS/HANDOUT

 Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 17 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 24 του ίδιου μήνα, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έπαψε να υφίσταται, από φέτος.

Οι νικητές των πλέι οφ θα προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης, όπου ήδη περιμένουν οι σύλλογοι που είχαν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στους οκτώ ομίλους του Europa League και είναι οι:

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Λεβερκούζεν (Γερμανία), Λιόν (Γαλλία), Μονακό (Γαλλία), Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) και Γουέστ Χαμ (Αγγλία).

Η κλήρωση για τη φάση των «16» θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και οι αγώνες στις 10 και 17 Μαρτίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό