25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με απουσίες στο ντέρμπι οι «αιώνιοι», μέσα ο Ροντρίγκες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συμμετοχή του Γκάρι Ροντρίγκες στην αποστολή του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του στους «ερυθρόλευκους», ήταν το «νέο» στους «ερυθρόλευκους», που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός έμειναν Γιαν Εμβιλά και Χένρι Ονιεκούρου, καθώς ο Εμβιλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Ονιεκούρου υπέστη θλάση στον στον μακρό προσαγωγό αριστερού ισχίου και δεν θα ενισχύσει τη Νιγηρία στα προκριματικά του Μουντιάλ. 

Την αποστολή του Ολυμπιακού συνθέτουν οι, Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Απουσίες θα έχει και ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός, που μετά τον τραυματία Φραν Βέλεθ (τράβηγμα στο δικέφαλο) και τους Σωκράτη Διούδη, Φώτη Ιωαννίδη που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γιάννη Κώτσιρα, για τον ίδιο λόγο.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, παίρνοντας μαζί του για πρώτη φορά σε επίσημο ματς και τον 19χρονο στόπερ Αλέξανδρο Ρόμπι, ενώ επανέφερε στις επιλογές του τους Γενί Ενγκμπακοτό και Γιάννη Μπουζούκη.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό