22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με «ανώφελες» κόντρες μας καλημερίζει σήμερα ο Αρκάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Την καθιερωμένη του «Καλημέρα» είπε και σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, ο Αρκάς στους διαδικτυακούς του φίλους.

Στο σημερινό του σκίτσο, ο Αρκάς αποτυπώνει με χιούμορ την σχέση δύο φίλων, του Απόστολου και της Ρόζας και συγκεκριμένα τον τρόπο με τον οποίο το αγόρι προσπαθεί να… αποφύγει τις διενέξεις με το κορίτσι.

Συγκεκριμένα τον ρωτά γιατί δεν της πηγαίνει ποτέ κόντρα και αν προσπαθεί να την κάνει να τον συμπαθήσει. Ωστόσο εκείνος, ειλικρινής όπως πάντα της λέει πως είναι σαν τους ατέλειωτους όρους του ίντερνετ που απλά πας κατευθείαν κάτω και πατάς «συμφωνώ».

«Γιατί δεν μου πηγαίνεις ποτέ κόντρα; Προσπαθείς να με κάνεις να σε συμπαθήσω;» ρωτά η Ρόζα, για να πάρει την αφοπλιστική και ταυτόχρονα ειλικρινή απάντηση «Όχι! Είναι όπως όταν πρέπει να διαβάσεις κάτι ατελείωτους όρους στο ίντερνετ…πατάς αμέσως «συμφωνώ».

Να θυμάστε όμως ότι ένας τσακωμός, μπορεί ναι μεν να φαίνεται σαν το τέλος του κόσμου, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό και υγιές να διαφωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους.

Το να αγνοήσετε αυτό που ξεκίνησε μια διαμάχη ή να προσποιηθείτε ότι δεν συνέβη ποτέ δεν είναι ωφέλιμο. Άλλωστε το να μοιράζεσαι όσα νιώθεις μετά από έναν καυγά μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ζημιάς. Εάν δεν αφήσετε τον σύντροφό/φίλο σας να καταλάβει ότι αυτό για το οποίο τσακωθήκατε σας ενοχλεί, η δυσαρέσκεια σας θα μπορούσε να φουσκώσει στο μέλλον και τελικά να εκραγείτε. Έτσι, καλό θα ήταν να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας, αλλά και ό,τι σας ενοχλεί.

Δείτε το σημερινό σκίτσο:

Arkas – Facebook

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό