20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με ανατροπή επί της Λαμίας η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πράσινοι επικράτησαν στο Πανθεσσαλικό με 3-1

Έπρεπε να φτάσει στη 10η αγωνιστική για να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός των πρώτη του εκτός νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Και μάλιστα αυτό έγινε με ανατροπή στο σκορ, καθώς επικράτησε με 3-1 σε βάρος της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό.

Ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τον αγώνα με «έκπληξη» τη συμμετοχή των Βιγιαφάνες και Λούντκβιστ και ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε -ανούσια- στο πρώτο ημίχρονο καθώς η Λαμία ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Ειδικότερα, στο 35ο λεπτό ο Μανούσος έκανε ανενόχλητος τη σέντρα και ο Αραμπούλι έκανε το 1-0. Η άμυνα του «τριφυλλιού» ήταν… τραγική στη φάση αυτή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι Παναθηναϊκός και Λαμία είχαν από μία αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 18’ ο Ταϊρόν πήρε τη θέση του τραυματία Τζανδάρη και στο 25’ ο Μακέντα αντικατέστησε τον Καρλίτος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά από το πρώτο λεπτό και στο 55’ ήρθε η ισοφάριση με τον Λούντκβιστ. Ο Βιγιαφάνες πέρασε δύο παίκτες της Λαμίας, πάσαρε στον Σουηδό ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Στο 84’ το «τριφύλλι» πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι που δόθηκε για φάουλ του Τζανετόπουλου στον Μαουρίσιο.

Ο Μακέντα δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και στο 87’ ο Μαουρίσιο έκανε το 3-1 για τον Παναθηναϊκό.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Παναθηναϊκός φτάνει τους 14 όσους έχει και ο Βόλος και ανεβαίνει στην 6η θέση.

Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος,. Μαζουλουξής, Ορτέγκα, Προβυδάκης, Μπεχαράνο(72’΄Σκόνδρας), Τζανδάρης(18′ Ταϊρόν), Γκέντσογλου, Αραμπούλι(70′ Τσούκαλος), Μανούσος

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κότσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Ρούμπεν, Λούντκβιστ(77′ Αϊτόρ), Βιτάλ(78′ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος(27′ Μακέντα)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό