25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Με ήπια μυοκαρδίτιδα ο Αλφόνσο Ντέιβις μετά τον κορονοϊό

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΓΕΡΝ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
14.01.2022 | 16:09

Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα της Μπάγερν στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ
2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο Αλφόνσο Ντέιβις θα παραμείνει για κάποιο διάστημα ακόμα εκτός δράσης, καθώς αφού νόσησε από τον κορονοϊό διαγνώσθηκε με ήπια μυοκαρδίτιδα, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να αναφέρει πως δεν θα επιστρέψει προτού αναρρώσει πλήρως.

Η Μπάγερν ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό, όπως άλλωστε και πολλές άλλες ομάδες, οι οποίες το περασμένο διάστημα αποδεκατίστηκαν, με τα παιχνίδια να αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τους Βαυαρούς συνεχίζονται. Παρότι οι παίκτες που νόσησαν από τον ιό έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και στη δράση, η περίπτωση του Αλφόνσο Ντέιβις που βρέθηκε θετικός στις 5 Ιανουαρίου είναι διαφορετική.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μπακ, όπως αποκάλυψε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενόψει της αναμέτρησης με την Κολωνία (15/1), σταμάτησε προσωρινά την προπόνηση με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, αφού διαγνώστηκε με ήπια μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή του καρδιακού μυ.

“Δεν είναι τόσο σοβαρό απ’ ό,τι είδαμε στον υπέρηχο, όμως υπάρχουν σημάδια μυοκαρδίτιδας και πρέπει να αναρρώσει πλήρως. Δεν θα τον έχουμε για τις επόμενες εβδομάδες”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Νάγκελσμαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό