19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Πώς θα αποκτήσεις πλούσια και υγιή μαλλιά για πάντα με τη σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών!

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις κάτσει για ώρες μπροστά απ’ τον καθρέφτη, κοιτάζοντας τα μαλλιά σου και τις απώλειες που έχει προκαλέσει η τριχόπτωση; Και ακόμα, πόσες φορές έχεις πιστέψει σε “θαυματουργές θεραπείες” που τελικά σε απογοήτευσαν αφού δεν κατάφεραν να περιορίσουν την απώλεια μαλλιών που σε ταλαιπωρεί; Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, μάλλον πολλές!

Η τριχόπτωση δεν είναι μόνο μια λέξη που προκαλεί φόβο σε εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως αλλά μια συχνή πάθηση που δεν κάνει διακρίσεις και “χτυπάει” απροειδοποίητα, σε κάθε ηλικία. Και δυστυχώς, παρά τις ελπίδες των ασθενών, το πολυπόθητο “φάρμακο για την καράφλα” δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί και το “μαγικό χάπι” που θα μας γεμίσει μαλλιά μέσα σε μια νύχτα, εξακολουθεί να παραμένει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Τα καλά νέα είναι πως σήμερα, υπάρχει λύση και μάλιστα, αποτελεσματική! Και αυτή, είναι η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation.

Μεταμόσχευση Μαλλιών: Πώς γίνεται

Η DHI Direct Hair Implantation είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη. Εκτελείται με χρήση τοπικής αναισθησίας και διαρκεί λίγες μόλις ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια της μπορείς να παρακολουθήσεις τηλεόραση, να ακούσεις μουσική ή ακόμη και να κοιμηθείς. Ναι, είναι αλήθεια και μάλιστα, συμβαίνει συχνά!

Μπορεί να μην το γνωρίζεις αλλά αν θες να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών δεν χρειάζεται να κουρέψεις τα μαλλιά σου, ούτε να λείψεις από την εργασία σου για μέρες. Μια μόλις μέρα μετά τη συνεδρία σου, μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στην εργασία και τις καθημερινές σου δραστηριότητες, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η διαδικασία είναι απλή και η μεταφορά των τριχών από την δότρια περιοχή (το πίσω μέρος του κεφαλιού) στα σημεία που υπάρχει αραίωση λόγω τριχόπτωσης, γίνεται απευθείας, τρίχα προς τρίχα. Σήμερα, χάρη στις νέες τεχνολογίες και την υψηλή εξειδίκευση του κλάδου, τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι απόλυτα φυσικά και τα νέα μαλλιά δεν έχουν καμιά διαφορά από τα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει πως μακραίνουν κανονικά, κουρεύονται κανονικά και φυσικά, μπορείς να τους δώσεις το στυλ που επιθυμείς, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν.

Κατάλληλη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, η προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation εκτελείται μόνο από έμπειρους γιατρούς, επιτυγχάνει σωστή ανακατανομή των τριχών στο κεφάλι και εξασφαλίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα. Αυτό σημαίνει πως τα νέα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ αλλά μένουν υγιή και δυνατά, για πάντα!

Τέλος, πρέπει να γνωρίζεις πως η τεχνική της DHI είναι η μοναδική που διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο, από δημόσια ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.

Ασφάλεια: Μεταμόσχευση μαλλιών μόνο από γιατρούς

Σύμφωνα με την Ιατρική Ομάδα του DHI Global Medical Group όσοι υποφέρουν από τριχόπτωση, θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο και να κάνουν την έρευνα τους πριν επιλέξουν την κλινική που θα κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών. Σε μια ιατρική πράξη δεν μπορεί το οικονομικό να αποτελεί το μόνο κριτήριο. Στην DHI δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια του ασθενή και στην εγγύηση του αποτελέσματος. Για αυτό η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται αποκλειστικά από γιατρούς, εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου και κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα.

Διάγνωση: Το πρώτο βήμα

Σήμερα, το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation είναι προσιτό σε όλους και καθορίζεται από το μέγεθος της τριχόπτωσης και τις προσδοκίες του κάθε ασθενή. Ασφαλώς, πριν τη συνεδρία είναι απαραίτητη η  Διάγνωση της τριχόπτωσης που στα κέντρα της DHI, παρέχεται δωρεάν. Μάλιστα, λόγω των ιδιαίτερων επιδημιολογικών συνθηκών, πλέον η Διάγνωση της τριχόπτωσης προσφέρεται και online, από την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Αν λοιπόν πάσχεις από τριχόπτωση και δεν θες να μείνεις με σταυρωμένα χέρια, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τους ειδικούς της DHI και να κλείσεις το δικό σου διαγνωστικό ραντεβού, δωρεάν, εδώ. Η επιλογή είναι δική σου!   

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 στην Καλιφόρνια, από τον Κωνσταντίνο Γιώτη. Σήμερα, ο όμιλος αριθμεί 75 υπερσύγχρονα κέντρα σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 250.000 ικανοποιημένους ασθενείς. Το DHI Global Medical Group προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη Διάγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης.

DHI Αθήνας, Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Νέος Κόσμος

Τηλεφωνικό κέντρο: 2107004618

[email protected]

https://dhi.gr/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό