22.3 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

«Μεταμορφωμένη» η Μέγκαν Μάρκλ: Το νέο look που «προμηνύει» μεγάλες αλλαγές στη ζωή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αρκετές σόλο εμφανίσεις του πρίγκιπα Χάρι, η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της το βράδυ του Σαββάτου (6/10), καθώς έκανε μια λαμπερή εμφάνιση μόνη της φορώντας ένα αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα στο γκαλά του Νοσοκομείου Παίδων 2024 στο Λος Άντζελες.

 Η δούκισσα πήγε μόνη στην εκδήλωση, καθώς ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, πέρασε τη νύχτα των 40ων γενεθλίων του κάνοντας πεζοπορία με μερικούς φίλους. Μάλιστα ο ιδρυτής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Streamline, Τζόσεφ Χαγκάν, για τη σόλο εμφάνιση της Μέγκαν είπε: «Η απόφασή της να βγει χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι με το συγκεκριμένο look σε αυτή την περίσταση ενισχύει το θόρυβο γύρω από τη σχέση τους, υπογραμμίζοντας περαιτέρω την ανεξαρτησία της και την ικανότητά της να προσελκύει και μόνη της τα φώτα της δημοσιότητας».

Η Μέγκαν επέλεξε ένα ζωηρό κόκκινο φόρεμα της Carolina Herrera. Το φόρεμα είχε βαθιά, σχήματος U λαιμόκοψη και ένα σκίσιμο που έφτανε ως τον μηρό, κάτι που το έκανε να διαφέρει εντελώς από τις πιο συγκρατημένες εμφανίσεις που έπρεπε να ακολουθεί ως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είναι φανερό πως συνεχίζει να απολαμβάνει την ελευθερία στο στιλ της, κάτι που απέκτησε μετά τη μετακόμισή της στις ΗΠΑ.

Αν σας φαίνεται γνώριμο το φόρεμα, υπάρχει λόγος: η Μέγκαν το είχε φορέσει πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2021, σε ένα γκαλά στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την παραμονή της Ημέρας των Βετεράνων στις ΗΠΑ και της Ημέρας Ανακωχής στη Βρετανία. Από τότε, το φόρεμα έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές: η ογκώδης, παραμυθένια υπερ-φούστα που φορούσε το 2021 έχει αφαιρεθεί, αφήνοντας μόνο το κομψό και μίνιμαλ φόρεμα που κρυβόταν από κάτω.

Τι συμβολίζει η ανανεωμένη εμφάνιση της Μέγκαν

Η Ashley Rossiter του MirrorMePR τόνισε ότι η επιλογή του κόκκινου φορέματος από τη Μέγκαν υποδηλώνει ότι δεν ήθελε να περάσει απαρατήρητη: «Το φόρεμα είναι μια δήλωση που δεν πρέπει να αγνοηθεί και να περάσει απαρατήρητη».

Η Mέγκαν ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ολοκαίνουργιο χτένισμα. Συνήθως, επιλέγει έναν χαμηλό κότσο ή χαλαρά, ίσια μαλλιά, οπότε οι λαμπερές μπούκλες με την κεντρική χωρίστρα αποτέλεσαν μια ξεχωριστή αλλαγή στο μέχρι πρότινος συνηθισμένο στιλ της. Ωστόσο σύμφωνα με την Κέιτι Άλαν, γκουρού των δημοσίων σχέσεων, η αλλαγή στα μαλλιά της δούκισσας φαίνεται να υπονοεί τρεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή της.

Μιλώντας στη DailyExpress ανέφερε «Η Μέγκαν έκανε το ντεμπούτο της με ένα φρέσκο ​​νέο χτένισμα στο γκαλά του LA Children’s Hospital. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Δούκισσα με κομψά χτενίσματα, αλλά το νέο της φυσικό, χαλαρό χτένισμα σήμαινε πολλά περισσότερα». 

Μιλώντας για τις αλλαγές, πρόσθεσε: «Αυτή η φυσική αλλά λαμπερή εμφάνιση θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι αισθάνεται πιο χαλαρή, πιο δυνατή και κυρίως πιο προσιτή. Αλλάζουμε συχνά το στυλ μας όταν υιοθετούμε μια αλλαγή τρόπου ζωής ή στάσης, οπότε αυτή η νέα εμφάνιση θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει αυτή τη αλλαγή. Η ανανέωση στα μαλλιά της προσθέτει ένα ακόμη στοιχείο που δεν είναι τυχαίο. Είναι ένας τρόπος να σηματοδοτήσει διακριτικά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της» εξήγησε η ειδικός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό