20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μετά το ταξίδι του μέλιτος μου ζήτησε να χωρίσουμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Για το σοκ του χωρισμού του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε ο Παναγιώτης Τριβυζάς. Η απόφαση ήταν δική της, είπε και αποκάλυψε ότι δεν τη βλέπει στο Survivor All Star.

«Ήταν λίγο απότομο. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μετά το διαζύγιό τους έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο, ώστε να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Η είδηση πως ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή χωρίζουν, αμέσως μετά το ταξίδι του μέλιτος, έπεσε σαν «βόμβα» στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πριν από μερικούς μήνες.

Ο γνωστός αθλητής μίλησε σήμερα (29.01.2023) στην εκπομπή «Γεια Σου» στον ΣΚΑΪ και δεν έκρυψε ότι η απόφαση της επί 5,5 χρόνια συντρόφου του, ήταν μεγάλο σοκ.

«Ήταν απόφαση της Σταυρούλας, την οποία εγώ την σεβάστηκα. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Υπήρξε πράγματι τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους; Ο ίδιος ξεκαθαρίζει: «Όχι, δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα κι εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές».

Σε ερώτηση για το εάν παρακολουθεί το φετινό Survivor και την πορεία της πρώην συζύγου του σε αυτό, ο Παναγιώτης Τριβυζάς απάντησε αρνητικά. «Δεν το βλέπω, γιατί δε θέλω να μπω και στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι με κάποιον άνθρωπο από εκεί μέσα ήμουν μαζί πολλά χρόνια. Μπορεί να με χαλούσε και εμένα προσωπικά. Υπήρχε μία στενάχωρη κατάσταση, προχωράμε».

Το διαζύγιό του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν ήταν σοκ μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους ανθρώπους που τους γνώριζαν, είπε καθώς όλοι γνώριζαν πως είχε σκοπό να φτιάξει οικογένεια με την πρώην σύζυγό του.

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης; Ο Παναγιώτης Τριβυζάς το απέκλεισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό