27.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Μετά τη φυγή του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη Γη της ελιάς, αποκαλύπτονται τα εγκλήματα του Δημοσθένη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τέλος του τηλεοπτικού ρόλου του Γιώργου Αγγελόπουλου ως Ορέστη στη Γη της ελιάς. 

Παρόλο που είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες για τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς, εκείνος ετοιμάζεται για την αποχώρηση του από τη σειρά, αφού βάσει σεναρίου, ο Ορέστης έχει απογοητευτεί και αναχωρεί από τη Μάνη. Τι θα συμβεί όμως με τον Δημοσθένη και τον ξεχασμένο πια θάνατο του Κίμωνα;

Μετά τη δολοφονία της Αλκμήνης

Οι τηλεοπτικοί ήρωες της Γης της ελιάς ζουν μία περίοδο πολύ μεγάλων αλλαγών. Ευχάριστων και δυσάρεστων. Στα πολύ καλά νέα που μας περιμένουν είναι η γέννηση του παιδιού της Ιουλίας και του Στάθη και η υπόσχεση για ένα κοινό μέλλον. Το αν θα έχουμε γάμο την 4η σεζόν, είναι ακόμη ασαφές, αν και πιστεύουμε πως θα συμβεί.

Στα τραγελαφικά της ιστορίας, είναι ο πανικός του Παρασκευά μετά την πρόταση του Δημοσθένη να πάει να ζήσει στο δικό του σπίτι για να είναι κοντά με την Ειρήνη. Ο νεαρός πανικοβάλλεται γιατί δεν θέλει να γίνει γαμπρός με το ζόρι και σκαρφίζεται την εξαφάνισή του από τη Μάνη. Όλοι τον αναζητούν και τελικά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Λυκούργου χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Ο νεαρός ηθοποιός Μίλτος Χαρόβας που υποδύεται τον Παρασκευά είναι από τις φετινές εκπλήξεις της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C4JF66ULDGq/

Όμως υπάρχουν και δραματικά γεγονότα για τη συνέχεια. Μείζον θέμα είναι η δολοφονία της Αλκμήνης από την Αντωνία. Δυστυχώς παρά τις ενέργειες της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, συμβαίνει η τραγωδία. Είναι και το θέμα που θα κάνει τον Ορέστη να πάρει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από την Αρεόπολη.

Αποχαιρετά την Ασπασία και τον Δημοσθένη αλλά και τον κολλητό του Κουράκο και φεύγει. Ωστόσο όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κάνει είσοδο στη σειρά, αναμέναμε επειδή ήταν και εκείνος που ως λήπτης είχε την καρδιά του Κίμωνα, να έχουμε εξελίξεις για την έρευνα του θανάτου του. Να μάθαιναν όλοι μετά από δική του έρευνα πως εκείνοι που απειλούσαν τον Δημοσθένη ώθησαν τον γιο του στην αυτοκτονία.

https://www.instagram.com/reel/CsDmAFgteof/

Αυτή η αποκάλυψη δεν ήρθε ποτέ στη σειρά και αναρωτιόμαστε αν θα είναι ένα ζήτημα που θα μας απασχολήσει στην 4η σεζόν. Με ή χωρίς την περιστασιακή εμφάνιση του Ντάνου.

Πάντως το κουβάρι των αποκαλύψεων για τον Δημοσθένη διαφαίνεται στα επόμενα επεισόδια. Ένας μυστηριώδης φόνος στο ευρύτερο δικό του παράνομο κύκλωμα, τον βάζει στις υποψίες του αστυνόμου. Βασικά κινδυνεύει και ο μόνιμος κρυφός συνεργάτης του στην αστυνομία να αποκαλυφθεί. Όμως φαίνεται ότι περιστασιακά θα έχουμε τη διάσωση του ισχυρού Καπερνάρου. Όμως αυτός ο φάκελος των ερευνών θα μείνει ανοιχτός. Γιατί είναι σίγουρο πως στην 4η σεζόν ως ρόλος, ο Κούλλης Νικολάου θα τιμωρηθεί.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό