28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μετά την Μπεσίκτας και η νεοφώτιστη Εγιούπσπορ ενδιαφέρεται για τον Ντεσπόντοφ, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
03.06.2024 | 17:56

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ
INTIME SPORTS

Πέραση στην Τουρκία φαίνεται πως έχει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, καθώς οι Τούρκοι μετά την Μπεσίκτας στις προσπάθειές απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ εμπλέκουν και τη νεοφώτιστη Εγιούπσπορ.

Λίγες μέρες μετά το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Κιρίλ Ντεσπόντοφ, οι Τούρκοι “ξαναχτυπάνε” και αυτή τη φορά αποκαλύπτουν ότι ο Βούλγαρος εξτρέμ του ΠΑΟΚ αρέσει στους ανθρώπους της Εγιούπσπορ.

Πρόκειται για τουρκική ομάδα η οποία μόλις τη φετινή σεζόν κέρδισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία της χώρας, ενώ στον πάγκο της βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Γαλατασαράι, Ατλέτικο, και Μπαρτσελόνα, Αρντά Τουράν.

Να σημειωθεί ότι ο Ντεσπόντοφ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, με τον ΠΑΟΚ να προσφέρει στη Λουντογκόρετς 3 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στους συμπατριώτες του ο εξτρέμ του Δικεφάλου τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ο 27χρονος πραγματοποίησε 47 εμφανίσεις με απολογισμό 13 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό