29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Μετά την Κέιτ στο νοσοκομείο και ο Κάρολος!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κατάσταση… συναγερμού έχει τεθεί το Μπάκιγχαμ καθώς λίγο μετά την είδηση πως η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, έγινε γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος έχει προγραμματισμένη θεραπεία για τον προστάτη του.

Φωτ. Reuters

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο βασιλιάς Κάρολος έχει προγραμματίσει να βρεθεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για να νοσηλευθεί για μία υπερτροφία στον προστάτη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

«Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε συμβουλές για μια υπερτροφία του προστάτη. Αυτό από το οποίο πάσχει ο μεγαλειότατος είναι καλοήθες και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση», ανακοίνωσε το Παλάτι σε μία σύντομη ανακοίνωση, όπου διευκρίνισε πως οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για μια σύντομη χρονική περίοδο προκειμένου να του επιτραπεί να αναρρώσει.

Σημειώνεται πως η καλοήθης διόγκωση του προστάτη είναι κοινή στους άνδρες άνω των 50 ετών και συνήθως δεν αποτελεί σοβαρή πάθηση.

Η πάθηση δεν σημαίνει ότι ο ασθενής έχει αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες Τρίτη (16/1) στο νοσοκομείο για σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε σήμερα ότι η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες για να αναρρώσει. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της μετά το Πάσχα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό