17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μετάνιωσε ο Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απολογήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το τεράστιο λάθος του να μιλήσει άσχημα στη μητέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Μενβέντεφ στη Ρώμη.

Ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά στον αγώνα του με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε απότομα και άσχημα στη μητέρα του, όταν αυτή του μίλησε στα Ρώσικα. Το γεγονός σχολιάστηκε από τους περισσότερους, με όχι καλό τρόπο όπως ήταν λογικό.

Λίγες μέρες μετά, ο Τσιτσιπάς θέλησε να απολογηθεί για την ομολογουμένως λάθος αντίδρασή του. Μάλιστα επισήμανε στις δηλώσεις του στο SDNA, πως ντρέπεται για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του.

«Ήταν μεγάλο λάθος μου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου. Εκείνη τη στιγμή, όμως, είχα χάσει την μπάλα νοητικά μέσα στον αγώνα. Δεν περίμενα ότι ο αντίπαλός μου θα πάλευε τόσο πολύ, ότι θα έδινε μια τόσο καλή “παράσταση” μέσα στο γήπεδο.

Ένιωσα σα να με τσιμπάνε (από το box) όταν έπαιζα. Και ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα, πάνω από αυτό που υπήρχε ήδη. Ήταν λίγο δύσκολο να μείνω ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή, αν και σε μεγάλους αγώνες, παρότι μερικές φορές έχω χάσει την ψυχραιμία μου, το τελευταίο διάστημα έχω βελτιωθεί πολύ πάνω σε αυτό. Βλέποντας το βίντεο, αυτό που έγινε δε νομίζω ότι είναι καλό παράδειγμα για τα παιδιά και όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Πιστεύω ότι ο ρόλος της μητέρας είναι να μένει εκτός coaching και να μην της δίνεται η δυνατότητα να το κάνει αυτό. Στη δική μου περίπτωση, όμως, η μητέρα μου έχει γνώσεις και ξέρει από τένις, οπότε είναι λίγο διαφορετικό. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, γιατί σίγουρα δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά. Την επόμενη φορά που μπορεί να φτάσω σε ένα τέτοιο σημείο, θα μου περάσει όλο αυτό από το μυαλό πριν πω κάτι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό