21.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεσογείων: Η σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά μοτοσικλετιστή και τον πετάει στο οδόστρωμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η στιγμή ενός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στη λεωφόρο Μεσογείων βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει τη σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης μιας μοτοσικλέτας με ένα ΙΧ, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα ασημί ΙΧ συγκρούεται πλαγιομετωπικά με μια μηχανή στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Προφανώς, ο οδηγός του ΙΧ δεν αντιλήφθηκε τον μοτοσικλετιστή και τον παρέσυρε ενώ και ο οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να κάνει κάποια κίνηση για να αποφύγει το χτύπημα, μιας και όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Άμεσα έφτασε η Τροχαία, καθώς και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega που πρόβαλε το βίντεο, ο μοτοσικλετιστής δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Οδηγός παρέσυρε 33χρονο πατέρα στην Ελευσίνα

Στο μεταξύ, τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (05/09) στην Ελευσίνα, όταν οδηγός παρέσυρε έναν 33χρονο μοτοσικλετιστή, πατέρα τριών παιδιών. Ο άνδρας, αιμόφυρτος στην άσφαλτο, κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 33χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο συγγενείς του αναφέρουν πως δεν γνωρίζουν εάν θα  καταφέρει να περπατήσει ξανά. Ο οδηγός που παρέσυρε τον 33χρονο αναζητείται από τις Αρχές

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό