27.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μερλινίτης: Ο Σκοτεινός Λίθος Προστασίας για τους Σκορπιούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Dream Building > Μερλινίτης: Ο Σκοτεινός Λίθος Προστασίας για τους Σκορπιούς

Μερλινίτης: Ο Σκοτεινός Λίθος Προστασίας για τους Σκορπιούς

 

Ο Μερλινίτης είναι ο ιδανικός προστατευτικός λίθος για τους Σκορπιούς. Σχετίζεται με τον πλανήτη Άρη και τον Πλούτωνα και συνδέεται με το δεύτερο ενεργειακό κέντρο. Το ορυκτό αυτό έχει σκούρο γκρι ή μαύρο χρώμα, ταιριάζοντας απόλυτα με τις προτιμήσεις του Σκορπιού, και αποτελείται από χαλαζία με ψιλομελάνιο, ένα οξείδιο του μαγγανίου.

Το μαύρο χρώμα, καθώς περιέχει όλα τα άλλα χρώματα, έχει ιδιαίτερη δυναμική, όπως και ο Σκορπιός που απορροφά κάθε πληροφορία από το περιβάλλον του – συναισθήματα, εικόνες, ήχους, αισθήσεις – και τις μετατρέπει σε βαθιές, σημαντικές σκέψεις. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία μπορεί να τον απομακρύνει από την πραγματικότητα, οδηγώντας σε εμμονές ή ακόμη και ψυχώσεις.

Ο Μερλινίτης βοηθά τον Σκορπιό να ανακτήσει το εσωτερικό του φως και να ενωθεί με το σύμπαν, αποφεύγοντας την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Αυτός ο λίθος τον ενθαρρύνει να αξιοποιήσει τα ψυχικά του χαρίσματα για το καλό, αντί να βυθιστεί στο σκοτάδι.

Ο Σκορπιός, γνωρίζοντας πως ο μεγαλύτερος αντίπαλός του είναι ο ίδιος του ο εαυτός, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Μερλινίτη για να βοηθήσει στη μεταμόρφωση και την ανάπτυξή του.

Για να διατηρήσετε την ενέργεια του Μερλινίτη καθαρή, συνιστάται να τον τοποθετείτε σε αλάτι για μια ώρα ή να τον καθαρίζετε κάτω από τρεχούμενο νερό. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, μπορείτε να δηλώσετε την πρόθεσή σας να τον αποφορτίσετε από όποια ενέργεια έχει προσκολληθεί. Μετά τον καθαρισμό, ενεργοποιήστε τον προγραμματίζοντάς τον να σας προστατεύει από αρνητικές ενέργειες.

Εναλλακτικά, άλλα προστατευτικά ορυκτά για τους Σκορπιούς είναι το Σιδηρούν Μάτι της Τίγρης και ο Ιασπίς Λεοπάρντ. Αυτά τα ορυκτά έχουν παρόμοιες πλανητικές ενέργειες, αλλά κάθε ένα προσφέρει διαφορετική δόνηση, οπότε μπορείτε να τα συνδυάσετε για μεγαλύτερη ισχύ.

Ο Μερλινίτης μπορεί να σας συνοδεύει σε διάφορες μορφές, όπως σε μικρό βοτσαλάκι, μπρελόκ, ή κόσμημα. Για προστασία στο σπίτι, μπορείτε να τον τοποθετήσετε κοντά στο κρεβάτι σας, στον υπολογιστή σας ή σε στρατηγικά σημεία, όπως τις τέσσερις γωνίες του δωματίου ή δίπλα στην πόρτα.

Διαλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει περισσότερο για να αξιοποιήσετε την ενέργειά του, πάντα σεβόμενοι το χώρο των άλλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό