18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μεξικανή πολιτικός ζήτησε να κηρυχθεί ‘persona non grata’ ο Αργεντινός σούπερ σταρ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
07.12.2022 | 15:09

Ο Μέσι στην αναμέτρηση Αργεντινή – Αυστραλία
2022 AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η Μεξικανή πολιτικός, Μαρία Κλεμέντε Γκαρσία Μορένο, ζήτησε να κηρυχθεί ο Λιονέλ Μέσι “persona non grata” (ανεπιθύμητο πρόσωπο) και να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα επειδή πάτησε τη φανέλα της ομάδας κατά τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια.

Κατά τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ, το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα VIDEO, το οποίο δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να πατάει μία φανέλα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα ήταν της ομάδας του Μεξικού.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, με τον Μεξικάνο μποξέρ, Κανέλο Άλβαρες, να περνά στην επίθεση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Εκτός αυτού, η Μεξικανή τρανσέξουαλ πολιτικός, Μαρία Κλεμέντε Γκαρσία Μορένο, ζήτησε να κηρυχθεί ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν “persona non grata” (ανεπιθύμητο πρόσωπο) και να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 – 11:00), The Show Must Go On (12:00 – 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 – 16:00), Game Night (22:45 – 00:15).

σχετικα αρθρα

Ο Μεξικανός μποξέρ, Κανέλο Άλβαρες στον Μέσι: “Να προσεύχεται να μην τον βρω μπροστά μου”

Αγουέρο σε Κανέλο Άλβαρες: “Δεν ξέρεις ποδόσφαιρο, μην ψάχνεις για προβλήματα”

Αργεντινός MMAer ζητά από τον Κανέλο Άλβαρες να αφήσει τον Μέσι ήσυχο και να παλέψει μαζί του

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό