16.6 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Μεντιλίμπαρ: «Κοιμηθήκαμε, το φταίξιμο πρώτα δικό μου» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Καθόλου ευχαριστημένος ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Δεν είναι μόνο το τελικό 2-2 αλλά και η εικόνα της ομάδας του Βάσκου προπονητή. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ο κόσμος μετά το τέλος της αναμέτρησης αποδοκίμασε τους πάντες, αφού οι Πειραιώτες μετά το 30′ και με το σκορ στο 2-0, σταμάτησαν να παίζουν και το… πλήρωσαν, απέναντι σε έναν μαχητικό Λεβαδειακό. 

«Ξεκινήσαμε καλά όμως μετά κοιμηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ νωρίτερα. Ενώ στην αρχή παίρναμε δεύτερες μπάλες, κλέβαμε και πιέζαμε, σταματήσαμε και νομίζαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει με αποτέλεσμα να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε και είπαμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, όμως η αλήθεια είναι πως όταν γίνεται κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν.

Δεν έχει να κάνει με την ενέργεια, γιατί από το 20ό λεπτό αμυνόμασταν περισσότερο απ’ ότι πιέζαμε. Είναι φταίξιμο δικό μας και πρώτα δικό μου, γιατί δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες μου πως πρέπει να δουλέψουν και για τα 90 λεπτά. Κάναμε πολύ μεγάλο λάθος γιατί πιστέψαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό