24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μενεγάκη: Κι όμως τόλμησε! Έτσι είναι πραγματικά το πρόσωπό της στα 53! Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Kούκλα και χωρίς μακιγιάζ η Ελένη Μενεγάκη στα 53 της χρόνια! Τόλμησε και πόζαρε εντελώς άβαφη και μας άφησε άφωνους με το υπέροχο και λαμπερό πρόσωπό της! 

Τι 30… Τι 40… Τι 50 λένε και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη σίγουρα ισχύει αφού στα 53 της της χρόνια είναι πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ!

Η παρουσιάστρια μεγαλώνει και αυτό δεν την φοβίζει!

Η παρουσιάστρια από το 1991 έως και σήμερα, 2023 έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της και όλες τις ταιριάζουν.

Η Ελένη λάτρευε και λατρεύει τα έντονα χρώματα… Όταν ήταν πιο μικρή χρησιμοποιούσε για το μακιγιάζ της έντονες αποχρώσεις, τώρα όμως έχει αλλάξει εντελώς μακιγιάζ. Χρησιμοποιεί πιο γήινες, πιο φυσικές αποχρώσεις και όπως έχει πει και η ίδια δίνοντας συμβουλή στις τηλεθεάτριές της «Κορίτσια όταν μεγαλώνουμε δεν βαφόμαστε έντονα…» και αυτό είναι ένα μυστικό του σωστού μακιγιάζ για να φαίνεται μία γυναίκα μικρότερη.

Η Ελένη είναι πιο άνετη και ελεύθερη από ποτέ και έχει δημοσιεύσει αυθόρμητες φωτογραφίες της, όπως αυτή που δημοσίευσε σήμερα, 25 Μάη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της εντελώς άβαφη και τραβηγμένη από πολύ κοντά και σχολίασε: “Η ημέρα μου ξεκίνησε με βάψιμο νυχιών με αυτό το κατακόκκινο χρωμα ! Ωραίο ??Υ.γ το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram”!

Photo 1/4

Τι και αν είναι 53 χρονών, έχει υπέροχο πρόσωπο… 

Photo 2/4

Η Ελένη τόλμησε και πόζαρε χωρίς μακιγιάζ. 

Photo 3/4

Κούκλα και εντελώς άβαφη… 

Photo 4/4

Ιδού η Ελένη χωρίς μακιγιάζ! 

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό