28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μενίδι: Με κλάματα η απολογία του γυναικοκτόνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον Ανακριτή ο 50χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο 50χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ισχυριζόμενος ότι τελικά αγαπούσε το θύμα και ήταν η γυναίκα της ζωής του, παρά τις αρχικούς του ισχυρισμούς ότι τη σκότωσε και δε το μετανιώνει.

Στην απολογία του ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον ανακριτή ότι «την αγαπούσα και ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου. Τη σκότωσα γιατί θόλωσα, ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Έκανα ένα τεράστιο λάθος και έχω μετανιώσει για την πράξη μου από την πρώτη στιγμή. Ομολογώ τα πάντα και στην παρούσα φάση δε θα κάνω χρήση κανενός από τα νομικά μου δικαιώματα. Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ειπώθηκαν, ότι δήθεν εγώ δε συναίνεσα για να πάει το παιδί μου στην κηδεία, υπέγραψα άμεσα υπεύθυνη δήλωση όπου συγκατατίθεμαι στο να ταξιδέψει στο εξωτερικό».

Συνεχίζοντας, ο δράστης ανέφερε ενώπιον του ανακριτή ότι ««πήγα για να συζητήσω μαζί της όχι για να την σκοτώσω. Το μαχαίρι το είχα για να αμυνθώ σε περίπτωση που μου επιτεθεί ο σύντροφος της. Ποτέ μου δεν χτύπησα τα δυο μου παιδιά. Με τη γυναίκα μου είχαμε λεκτικά επεισόδια στο παρελθόν αλλά δεν είχα ασκήσει βία πάνω της».

Αναφορικά με τα παιδιά είναι ταραγμένος και ζητά συνεχώς να μάθει που βρίσκονται και τι κάνουν

Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας ο δράστης έκλαιγε.

Το επόμενο βήμα από την πλευρά της οικογένειας του θύματος είναι να ζητήσουν να του αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού.

Ο 50χρονος οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό