28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μελίνα Πασχαλίδου: Η 16χρονη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου ακολουθεί τα βήματά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πέρασε τις πιο αναζωογοννητικές στιγμές στην Αθήνα με την αδερφή και την 16χρονη κόρη της λίγο πριν τα γενέθλιά της.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μπορεί να έχει στις 17 Ιουλίου τα γενέθλιά της (θα κλείσει τα 53), ωστόσο το «γιόρτασε» λίγες μέρες νωρίτερα, αφού ήρθαν στην Ελλάδα όπου η ίδια έκανε διακοπές, η κόρη της, Μελίνα αλλά και η αδερφή της, Δήμητρα.

Το βίντεο της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου από τις διακοπές με την κόρη και την αδερφή της

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο προφίλ της στο Instagram οι τρεις τους πέρασαν πολύ όμορφα στην Αθηναϊκή ριβιέρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα, αλλά και τη νυχτερινή ζωή.

«Στιγμιότυπα των τελευταίων φανταστικών ημερών, όταν η αξιολάτρευτη αδερφή μου Δήμητρα μας επισκέφτηκε στην Αθήνα! Διασκεδάσαμε τόσο πολύ και σήμερα είμαι τόσο λυπημένη καθώς φεύγουν και η αδερφή μου και η κόρη μου. Πίσω αφήνουν κενό αλλά πρέπει αναθεωρήσω και να νιώσω ευγνώμων που θα έχω τον χρόνο να δουλέψω και να γράψω. Δεν έχω άλλα σχέδια ακόμα, οπότε ελπίζω ότι το σύμπαν θα προσφέρει κάποια μαγεία και θα φέρει μεγάλες περιπέτειες, καθώς έχω τα γενέθλιά μου σε μερικές μέρες. Πάντα γίνομαι λίγο μελαγχολική όταν έρχονται» έγραψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

https://www.instagram.com/reel/C9XRdgFNE5Y/H ομοιότητα της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου με την 16χρονη κόρη της

Όπως θα είδες στο βίντεο που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η 16χρονη κόρη της της μοιάζει απίστευτα.

Η Μελίνα βαφτίστηκε όταν ήταν 11 χρονών στην Ύδρα σε μια λιτή τελετή και έπειτα από δική της επιθυμία όπως είχε πει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες, ενώ όπως έκανε γνωστό την περίοδο της καραντίνας η παρουσιάστρια εκείνη και ο πρώην σύντροφος της και μπαμπάς της Μελίνας είχαν μείνει άνεργοι με αποτέλεσμα το μοναδικό εισόδημα που έμπαινε στο σπίτι να ήταν από την κόρη τους, η οποία πρωταγωνιστούσε – αν και 12 χρονών τότε – σε μια σουηδική σειρά.

«Η κόρη μου δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε μια σειρά της σουηδικής τηλεόρασης αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Εγώ λοιπόν της είπα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος, το διάβασμα» είχε πει εκείνη την περίοδο η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την Μελίνα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό