18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Βανδή, ντυμένη νεράιδα, συγκινεί εκπληρώνοντας την ευχή ενός παιδιού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, αν και έφηβη, δείχνει με κάθε τρόπο την ευαισθησία της, αναλαμβάνοντας να κάνει ένα παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας να χαμογελάσει. 

Η Μελίνα αποφάσισε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα «VolunTeens» που αποτελείται από έφηβους που θέλουν να χαρίσουν λίγη χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Έτσι, μαζί με ακόμα δύο συνομήλικές της πήραν το… μαγικό τους ραβδάκι και δημιούργησαν μια μικρή Disneyland! Όλα αυτά για την 4χρονη Σταυρούλα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Η ευχή της ήταν να συναντήσει τον Μίκι Μάους και τους φίλους και τα τρία κορίτσια έκαναν τα πάντα για να τη δουν και πάλι ευτυχισμένη.

Η μικρή Σταυρούλα ντυμένη με τη στολή της αγαπημένης της Μίνυ Μάους και ως κανονική πριγκίπισσα ανέβηκε και στο άλογο που την περίμενε. Λίγο αργότερα, στήθηκε ένα υπέροχο πάρτι με μπαλόνια, ζαχαρωτά και γλυκίσματα και εκεί η Σταυρούλα μαζί με τις τρεις νεράιδες, συνάντησε τους αγαπημένους της ήρωες από τη συγκεκριμένη σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Τα τρία κορίτσια στην εφηβεία, με την κατάλληλη καθοδήγηση, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό της και με το παραπάνω. Τρία κορίτσια που μέσω της εθελοντικής τους προσφοράς, έκαναν ευτυχισμένη τη μικρή Σταυρούλα.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη αυτή κίνηση:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό