24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγαλείο «ψυχής» από τον Λεβαντόφσκι: Ζήτησε να του μειωθεί ο μισθός του στην Μπάρτσα λόγω… FFP

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, προχώρησε σε ένα μεγαλείο «ψυχής» για χάρη της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα, καθώς προσφέρθηκε να δώσει χρήματα στην ομάδα του, έτσι ώστε να μην κινδυνέψει με το Finacial Fair Play και να μπορέσει να κάνει κανονικά μεταγραφές και την φετινή σεζόν. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζοάν Λαπόρτα, αρνήθηκε αυτή την πρόταση και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πολωνό επιθετικό σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαπόρτα

«Είναι ένας παίκτης αφοσιωμένος στον σύλλογο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό. Όταν άκουσε ότι μπορεί να χρειαστεί να καταβάλουμε κάποιες προσπάθειες για να συμμορφωθούμε με το “Financial Fair Play” προσφέρθηκε να προσαρμόσει το συμβόλαιό του. Το εκτιμώ πολύ, αλλά του είπα ότι δεν ήταν απαραίτητο».

Η Μπαρτσελόνα, τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί σε ένα οικονομικό «αδιέξοδο», παρά τα μεγάλα ποσά που δίνει σε μεταγραφές κάθε καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που η Μπάρτσα απέκτησε τον Ντάνι Όλμο από την Λειψία, για τα πρώτα δύο παιχνίδια της La Liga δεν μπορούσε να τον δηλώσει, καθώς η ισπανική λίγκα έχει αρκετά «σκληρά» μέτρα. 

Ωστόσο, αυτά ξεπεράστηκαν και τώρα ο διεθνής μέσος κάνει… όργια στην Καταλονία, καθώς η ομάδα του Χάνσι Φλικ έχει ξεκινήσει με 4/4 και με «εφτάρα» απέναντι στην Βαγιαδολίδ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό