25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλο come-back ο Λεβαδειακός, «χαμένος» ο Πανσερραϊκός στο τελικό 2-2

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να πήρε προβάδισμα με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά ο Λεβαδειακός «αντέδρασε», με αποτελέσμα το τελικό σκορ να είναι το 2-2 για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Σαλαζάρ (27′) και το αυτογκόλ του Τσόκαϊ (44′) πέτυχαν τα γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ για το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλοι οι Μπάλζι (55′) και Ρόμο (75′).

Οι Βοιωτείς, έμειναν στο 79ο λεπτό με 10 παίκτες, καθώς ο Μορέιρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτή η ισοπαλία, έφερε τον Λεβαδειακό στους δύο βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός, πήρε τον πρώτο του πόντο στο πρωτάθλημα.

Προβάδισμα δύο τερμάτων για τους Σερραίους στο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι, ήταν εξαιρετικά στημένοι αμυντικά και επιθετικά και δημιουργούσαν προϋποθέσεις για γκολ από τα πρώτα λεπτά. Έτσι, ο Σαλαζάρ με ένα φαλτσαριστό σουτ, «εκτέλεσε» τον Γκαραβέλη για το 1-0 πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (27′).

Στην συνέχεια, ο Πανσερραϊκός πίεσε περισσότερο και βρήκε δεύτερο γκολ. Μετά από «αναμπουμπούλα» στην άμυνα του Λεβαδειακού, ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Τσόκαϊ, έβαλε την μπάλα στα… δίχτυα της ομάδας του στο 44ο λεπτό (2-0).

«Αντέδρασε» ο Λεβαδειακός και πήρε την ισοπαλία

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου βρήκε χώρους και μείωσε σε 2-1 με τον Μπάλζι στο 55΄, βάζοντας αρκετό… σασπένς στο παιχνίδι. Η πίεση των Βοιωτών απέδωσε «καρπούς» και μετά από 20 λεπτά, ο Ρόμο ισοφάρισε στο τελικό 2-2 για τον Λεβαδειακό (75′).

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεχασβίλι, Φαρές (63′ Ντάβιντσον), Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Κουτσογούλας (83′ Δεληγιαννίδης), Λιάσος, Στάικος, Τομάς (72′ Χατζηστραβός), Ντέλετιτς, Σαλαζάρ (63′ Τέρζιτς), Μπετανκόρ (72′ Γκίγκιτς).Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Βήχος, Παπαδόπουλος (74′ Γιαννιώτας), Λιάγκας, Τσάπρας, Μορέιρα, Τσόκαϊ (74′ Κωστή), Πεντρόσο (74′ Κάσσος), Μπάλζι, Γιόκε (31′ Ζίνι), Όζμπολντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό