20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μεγάλο «διπλό» για τον Ιωνικό, στον Λεβαδειακό το ντέρμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ήττα με 1-0 (26΄ Μπιανκόνι) γνώρισε από τον Λεβαδειακό ο πρωτοπόρος της Super League 2, Εργοτέλης, για την 14η αγωνιστική της Super League 2, αλλά παρέμεινε στην κορυφή.

Η πρωτοπόρος ομάδα του Ηρακλείου είδε όμως τη διαφορά της από τους Βοιωτούς να μειώνεται στον ένα βαθμό, ενώ στο «κόλπο» ξαναμπήκε και ο Ιωνικός, που πλησίασε σε απόσταση μιας νίκης.

Ο δεύτερος της κατάταξης, Διαγόρας, υπέστη με τη σειρά του οδυνηρή ήττα (την πρώτη του εφετινή εντός έδρας) μέσα στο Δημοτικό στάδιο Ρόδου από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος σημείωσε με τη σειρά του την πρώτη εκτός έδρας νίκη του.

Ο Διαγόρας, που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, αιφνιδιάστηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος στο 52΄ με κεφαλιά του Αθανασιάδη έκανε το 0-1.

Ματς θρίλερ ειχαμε στα Τρίκαλα, όπου η τοπική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ριζογιάννη στο 15′  (με πέναλτι) και 26΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κι αφού αρχικά ισοφάρισαν στο 62΄ με τον Ρόλε, πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά του Μάναλη (90΄+1) και σουτ του Κάστρο (90΄+5΄).

Στα Χανιά, η τοπική ομάδα πήρε σημαντική νίκη επί του Καραϊκάκη με 1-0 (74΄ Διαμαντόπουλος), ενώ η ομάδα της Άρτας έπαιζε από το 26΄ με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ρουμπανγκούκα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό