26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μεγάλοι οίκοι κλείνουν την πόρτα στη Μέγκαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Κλειστές πόρτες σε μεγάλα fashion brands της Βρετανίας βρίσκει η Μέγκαν Μαρκλ καθώς ολοένα και περισσότεροι κορυφαίοι άνθρωποι της μόδας αρνούνται να συνεργαστούν μαζί της.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σχεδιαστής ρούχων Julien Macdonald παραδέχτηκε ανοιχτά την προτίμησή του για την πριγκίπισσα της Ουαλίας έναντι της Μέγκαν Μαρκλ, όταν ρωτήθηκε με ποια από τις δυο θα ήθελε να συνεργαστεί. Ο σχεδιαστής παραβρέθηκε στα Fragrance Foundation Awards στο Λονδίνο όταν μίλησε για τα τους γαλαζοαίματους που ονειρεύεται να ντύσει

Μιλώντας στην Daily Mail είπε «Η Κέιτ είναι καταπληκτική… Θα ήθελα πολύ να τη ντύσω με ένα από τα φορέματά μου. Έχω μια υπέροχη σχέση με τη βασίλισσα Καμίλα. Είναι απίστευτη».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να δει τη Μέγκαν Μαρκλ να φορά ένα από τα σχέδιά του και απάντησε αμέσως: «Όχι, προτιμώ την Κέιτ και την Καμίλα».

Ο Julien παραδέχτηκε επίσης ότι η Καμίλα τον συμβουλεύεται για το στυλ όταν συναντώνται, καθώς πρόσθεσε: «Ενίοτε το κάνει όταν τη βλέπω σε διάφορες εκδηλώσεις. Εγώ της λέω “Φαίνεσαι πολύ ωραία, Καμίλα” και εκείνου μου απαντάει “Σου αρέσει; Χαίρομαι που το εγκρίνεις”».

Το καυστικό σχόλιο έρχεται αφού η στυλίστρια Rochelle White είχε επισημάνει προηγουμένως τις διαφορές μεταξύ του προσωπικού στυλ της μελλοντικής βρετανίδας βασίλισσας Κέιτ και της Μέγκαν. Συνέκρινε τις επιλογές της Μέγκαν με τα πιο παραδοσιακά στυλ που φορούσε η Κέιτ, καθώς τόνισε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επιλέγει ένα πιο κλασικό στυλ, με εφαρμοστά φορέματα και κομμένα παντελόνια, ενώ η Μέγκαν ακολουθεί μια πιο χαλαρή και προσωπική προσέγγιση στις fashion εμφανίσεις της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό