35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μεγάλη φωτιά μέσα στην πόλη της Λιβαδειάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Τετάρτη (12/06) σε κατοικημένη περιοχή μέσα στην πόλη της Λιβαδειάς, η οποία ωστόσο τελικά τέθηκε υπό έλεγχο, μετά από τις ενέργειες μεγάλης δύναμης της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το viotiaplus.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο πίσω από το 2ο Λύκειο της πόλης και κάτω από το Νοσοκομείο. Η κατάσταση χαρακτηρίστηκε επικίνδυνη, καθώς περίπου στα 30 μέτρα από την εστία της πυρκαγιάς, υπήρχαν δεξαμενές με προπάνιο. 

Η φωτιά έκαιγε σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον της οδού Ρούμελης. Επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 16 οχήματα και τελικά τέθηκε υπό έλεγχο. Το έργο της Πυροσβεστικής βοήθησε και το γεγονός ότι οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν ήπιοι και δεν ενίσχυσαν το μέτωπο της φωτιάς. 

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεβαδέων σημειώνει πως «παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Βλασίου πίσω από το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς να συντονίζονται με τις οδηγίες της Πυροσβεστικής μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάσβεσης».

#Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον της οδού Ρούμελης, στην Λιβαδειά Βοιωτίας. Επιχειρούν 40 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 16 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 12, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό