28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μεγάλη πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Επικράτησαν στο μικτό διπλό με 2-0 σετ των Καναδών Νταμπρόφσκι/Αλιάσιμ

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησαν πίσω τους της ήττες και τον αποκλεισμό τους στο μονό και σήμερα, Τετάρτη (28/07) έφθασαν στη νίκη επί του Καναδά των Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι/Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με 2-0 σετ, στον πρώτο γύρο του μεικτού διπλού στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων, στο «Ariake Tennis Court».

Κέρδισαν το πρώτο σετ με 6-3 σε 32 λεπτά, συνέχισαν να κυριαρχούν στο κορτ, κατέκτησαν το δεύτερο σετ με 6-4 σε 35 λεπτά και προκρίθηκαν στους «8» στο μικτό διπλό.

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη που νίκησαν 2-0 τον Καναδά και πέρασαν από τον πρώτο γύρο στο μικτό διπλό.Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Στέφανο ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αγωνιστεί και στο μονό δίνοντας σκληρό αγώνα κάτω από αφόρητη ζέστη #Tokyo2020 pic.twitter.com/xitUN1IZSD

— Ηellenic Olympic Committee (@HellenicOlympic) July 28, 2021

Στο νέο ματς θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο από την Αυστραλία, Άσλεϊ Μπάρτι/Τζον Πιρς.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεν Τσιτσιπάς, επηρεασμένος από έναν τραυματισμό στο τέλος του δεύτερου σετ, ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Γάλλου Ουμπέρ, ενώ η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Ουκρανή Σβιτολίνα, επίσης με ήττα 2-1 σετ.

Στον 2ο γύρο του μικτού διπλού Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη ενάντια σε Gabriela Dabrowski και Felix Auger-Aliassime! 🇬🇷💪 #MatchPoint

🎾 #Tokyo2020 #HomeOfTheOlym https://t.co/Kk6yjfxGqM pic.twitter.com/UpNsTM71Jm

— Eurosport Greece (@EurosportGR) July 28, 2021



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό