27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Μεγάλη κίνηση από τον ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει τα έξοδα προκειμένου ο μικρός Γιαννάκης να περπατήσει ξανά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ, σε μια κίνηση που συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, θα αναλάβει όλα τα έξοδα προκειμένου ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο αγαπημένος φίλαθλος του «Δικεφάλου» να ξανά σταθεί στα πόδια του, και να μπορέσει να περπατήσει και πάλι. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, έχει αποκτήσει έναν φίλαθλο ο οποίος είναι αγαπητός από τους πάντες.

Είναι το σύνθημα της ειρήνης ανάμεσα στους συλλόγους της Super League, και η κάθε του παρουσία στα γήπεδα οποιαδήποτε ομάδας προμηνύει ένα καλύτερο και πιο υγιές κλίμα. Ο μικρός ήρωας ο οποίος όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος δεν είναι μόνο ο Γιαννάκης του ΠΑΟΚ, αλλά  ο Γιαννάκης όλων των ομάδων, ενώ όνειρό του είναι να συνυπάρχουν όλοι οι οπαδοί μαζί αγαπημένοι.

eurokinissi

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε μια τεράστια κίνηση και θα βοηθήσει ώστε η ζωή του μικρού αυτού παιδιού, να γίνει καλύτερη. Η οικογένεια του μικρούλη, θα μετακομίσει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, φυσικά με όλα τα έξοδα καλυμμένα από την ομάδα του ΠΑΟΚ, και θα ξεκινήσει τις φυσικοθεραπείες από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο team της ομάδας. 

Μετά από λίγο διάστημα όπως αναφέρουν οι πηγές, ο ίδιος, θα αναχωρήσει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και εκεί θα ξεκινήσει την μεγάλη προσπάθεια από τους ειδικούς ώστε να καταφέρει να μπει όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό