20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μεγάλη ζημιά για το αναπτυξιακό και επενδυτικό προφίλ της χώρας οι παρακολουθήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Για πολύ μεγάλη ζημιά στην επενδυτική και αναπτυξιακή προοπτική της χώρας από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, μίλησε στην εκπομπή 7-10 της τηλεόρασης της Ναυτεμπορικής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης

«Οι παράνομες παρακολουθήσεις του συστήματος Μητσοτάκη είναι θανατηφόρο πλήγμα στο επενδυτικό προφίλ της Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά στην επενδυτική και αναπτυξιακή προοπτική της χώρας από τη ζημιά που προκάλεσε ο ίδιος ο κ Μητσοτάκης με τις παράνομες υποκλοπές», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης τόνισε επίσης ότι τα στοιχεία όλων των τελευταίων αποκαλύψεων υπάρχουν στο αρχείο της ΕΥΠ και των παρόχων. «Αυτός που προσπαθεί να κρύψει τα στοιχεία είναι ο φυσικός αυτουργός των πολιτειακά εγκληματικών πράξεων, που είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης», συμπλήρωσε.

Ο κ Ραγκούσης μίλησε και το θέμα των πλειστηριασμών με αφορμή την υπόθεση της κατοικίας της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.

«Οι εικόνες που αντικρίσαμε πρόσφατα με του αστυνομικούς να σπάνε την πόρτα για να προχωρήσει η  διαδικασία έξωσης τις βλέπαμε στην Ισπανία του δεξιού Μαριάνο Ραχόι», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Στην Ελλάδα δεν τις είχαμε δει ποτέ», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «τις είδαμε πλέον επί πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό