19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μαύρο ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Μαύρο ρόδο επιφυλάσσει στη συνέχεια απρόβλεπτα γεγονότα και ανατροπές. Ο Σταυρινός δέχεται μια βίαιη επίθεση και ύποπτος θεωρείται ο Γιώργος. Παράλληλα, ο Θέμης ξεσκεπάζει την προδοσία του Σταυρινός έχει δει τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Κι αυτό γιατί, εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος, βρισκόταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και έκανε πολλά χειρουργεία με την ελπίδα να καταφέρει να περπατήσει ξανά. Κάτι που είδαμε να συμβαίνει πρόσφατα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, στα επόμενα επεισόδια ο νεαρός βλέπει τυχαία κάποια δημοσιεύματα σε σχέση με αυτό, τα οποία γράφουν πως το ότι περπατάει ξανά οφείλεται σε θαύμα. Τότε, θυμώνει πολύ και πηγαίνει να βρει τον Γιώργο και την Κασσιανή, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη δημοσίευση.

Ο Σταυρινός τσακώνεται άγρια μαζί τους, αλλά ο Γιώργος δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί την επιπόλαιη συμπεριφορά του αδελφού του, ούτε να χάσει τα σημαντικά προνόμια που τους προσφέρει η ηγουμένη. Έτσι, αναλαμβάνει δράση. Αναθέτει σε κάποιους άντρες να παρακολουθούν την κάθε κίνηση του Σταυρινού και με την πρώτη ευκαιρία να του επιτεθούν για να τον εκφοβίσουν. Ωστόσο, τους δίνει εντολή να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία.

Την επόμενη κιόλας μέρα, ενώ ο Σταυρινός και η Τασούλα απολαμβάνουν μία βόλτα, βλέπουν κάποιους άντρες να τους πλησιάζουν. Οι άγνωστοι τους προσεγγίζουν και επιτίθενται με βίαιο τρόπο στον Σταυρινό αλλά και στην αγαπημένη του, οι οποίοι πέφτουν τραυματισμένοι στο έδαφος. Λίγη ώρα μετά, οι δυο τους συνέρχονται και εξιστορούν στην Ευτυχία, στον Μανόλη και στη Γιάννα το περιστατικό. Η τελευταία είναι σίγουρη ότι η ληστεία ήταν στημένη για να χτυπηθεί ο Σταυρινός, θεωρώντας βασικό ύποπτο τον Γιώργο.

Πιστεύει πως ο τελευταίος ήθελε να εκδικηθεί τον αδελφό του, όπως ακριβώς έκανε στο παρελθόν, όταν έμαθε την παράνομη σχέση που διατηρούσαν, και έκανε δολιοφθορά στη μηχανή του, με αποτέλεσμα το ατύχημα που τον άφησε παράλυτο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό