22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαύρος στο aek365: Εύχομαι εκεί που θα είμαστε στο γήπεδο να σταυρώνουμε την ομάδα μας να τα πηγαίνει καλά

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη στον ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια, που όμως πραγματικά κάποιες στιγμές δύσκολα μπορείς να βρεις λέξεις να περιγράψεις συναισθήματα. Απλώς τα αφήνεις να ξεχειλίζουν… Κάπως έτσι ένιωσε ο Θωμάς Μαύρος βλέποντας το πρόσωπό του να μπαίνει σήμερα και να δεσπόζει σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena!

Το aek365 επικοινώνησε με τον Θ(ε)ωμά και του ζητήσαμε να πει δυο λόγια γι’ αυτή την τεράστια τιμή: «Είναι συγκινητικά πράγματα, αυτά! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη γι’ αυτό που σκέφτηκε και έκανε πράξη. Δείχνει ότι κάτι αναγνωρίστηκε απ’ την όλη πορεία μας στην ΑΕΚ, ότι κάτι προσφέραμε σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Η εκτίμηση είναι το ανώτερο όλων. Και για τον Μίμη και για τον Κώστα και τον Στέλιο και για μένα. Εκτιμούμε αυτό που έγινε. Με αυτόν τον τρόπο μένουμε στις καρδιές του κόσμου.Τον ευχαριστώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ολοι τον ευχαριστούμε και εγώ προσωπικά. Είναι τεράστια η χαρά μου. Συγκίνηση με χαρά ανάμεικτη», λέει ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος πάντα φυσικά έχει μία καλή κουβέντα και για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος συγκινημένος αποθεώνει αυτή την πρωτοβουλία με την τοποθέτηση των μύθων της ΑΕΚ στο σπίτι μας:  «Ο κόσμος πάντοτε ήταν η δύναμή μας. Μετά από τόσα χρόνια με αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νιώθω την αγάπη του. Κι εγώ τον αγαπάω. Χωρίς τον κόσμο και τη δύναμή του μπορεί να μην πετυχαίναμε ό,τι κάναμε».

Οσο για το πότε θα πάει στο γήπεδο να δει από κοντά την τοιχογραφία του ο Μαύρος, λέει πως «ενδέχεται να πάω και να το δω σύντομα».  

Μάλιστα, μας αποκάλυψε πως δεν γνώριζε γι’ αυτή την πρωτοβουλία: «Δεν γνώριζα αυτό που συνέβη. Ξαφνικά είδα τον Στέλιο τον Σεραφείδη να μπαίνει στην κολώνα και διάβασα ότι θα μπουν και οι δικές μας φωτογραφίες εκεί. Συγκίνηση και χαρά ένιωσα».

Είναι πολύ σημαντικό και για τις επόμενες γενιές των ΑΕΚτζήδων που θα μπαίνουν στο σπίτι μας να βλέπουν μόνιμα αυτούς τους τέσσερις μύθους σε κάθε γωνιά του γηπέδου να δεσπόζουν.  Ο Θωμάς εξηγεί: «Πάντα πρέπει να κοιτάμε την ιστορία και το παρελθόν μας. Πάντα διδασκόμαστε από το παρελθόν. Θα είναι καλό για τους παίκτες και τον κόσμο. Μακάρι οι επόμενες γενιές παικτών που θα παίξουν σε αυτό το γήπεδο να μας περάσουν».

Κλείνοντας, ο συγκινημένος Θωμάς Μαύρος έδωσε μία ιδιαίτερη ευχή για την ΑΕΚ, όταν με το καλό αρχίσει να αγωνίζεται στο σπίτι μας: «Εύχομαι εκεί που θα είμαστε, σε αυτές τις τέσσερις γωνιές, να σταυρώνουμε την ομάδα μας να τα πηγαίνει καλά. Ευχαριστώ και πάλι! Ολοι σας ευχαριστούμε»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό