24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαχαίρωμα 17χρονου στο Ελληνικό: Βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 17χρονου στο Ελληνικό είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, το οποίο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ο 17χρονος να κάθεται σε ένα σκαλί, ενώ φίλοι του ειδοποιούν την αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα καταφτάνει.

Βάσει των έως τώρα πληροφοριών, δύο άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να ληστέψουν τον 17χρονο, αργά το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ελληνικού, και όταν αντιστάθηκε τον μαχαίρωσαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν τον ανήλικο, λίγο μετά τις 22:00, στη συμβολή της λεωφόρου Ιασονίδου με την οδό Ριζούντος, και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνό του και τα χρήματα που είχε πάνω του. Εκείνος, όμως, αντιστάθηκε και τότε οι άγνωστοι τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 17χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Λαϊκό», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό