21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η μακροσκελής ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά την αποκάλυψη ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση σε μικρότερη ηλικία, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ήταν μια δύσκολη βδομάδα, γεμάτη Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί να με κρατήσεις όταν σκοντάφτω. Χωρίς τα χιλιάδες μηνύματα σας θα είχα αμφιβολία μήπως έκανα λάθος που άνοιξα χωρίς να το θέλω ένα τόσο σοβαρό ζήτημα ζωής και θανάτου. Βιαστές και εκβιαστές υπάρχουν παντού, ζουν ανάμεσα μας και είναι κομμάτι της κοινωνίας μας. Καθ’ όλη τη βδομάδα συμβαίνει κάτι που με έχει συγκλονίσει και με έχει ανατριχιάσει κυριολεκτικά.

Μου έχετε στείλει μηνύματα με συγκεκριμένα ονόματα που σας έχουν ζητήσει εκβιαστικά χρήματα ή ανήθικα ανταλλάγματα για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ή για να μη σας μπλοκάρουν από τον χώρο ή ακόμα χειρότερα τραυματικές εμπειρίες που συνέβησαν καθώς δεν μπορέσατε να τις αποφύγετε και τις έχετε θάψει μέσα σας. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτές οι πληγές θα είναι πάντα μέσα μας.

Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που όσοι καταγγέλλουν είναι δαχτυλοδειχτούμενοι. Όλους αυτούς τους μήνες είδαμε εκατοντάδες επώνυμες καταγγελίες για βιασμούς, εκφοβισμούς, ξυλοδαρμούς κλπ να μην οδηγούν πουθενά. Είναι όλοι ΕΞΩ αγαπημένοι μου και δικάζονται τηλεοπτικά. Δυστυχώς, το κοινό ξεχνάει γρήγορα. Κάποιοι από αυτούς τη γλυτώνουν γιατί δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ή γιατί έχουν παραγραφεί τα εγκλήματα τους ή γιατί δεν υπάρχουν μάρτυρες κλπ.

Σκεφτόμενος όλα αυτά αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω. Το προτείνω σε όλους! Παρακαλώ θερμά όλους και ειδικά τους δημοσιογράφους να μην επανέλθουμε σε αυτό το θέμα καθώς έπιασα τον εαυτό μου να μη μπορεί να το διαχειριστεί άλλο», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό