16.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ματωμένη βάφτιση στην Αρκαδία: Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου γιατί θεώρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία από τη δολοφονία ενός 64χρονου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ένα ζευγάρι.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας στην Τρίπολη, για την δολοφονία του 64χρονου, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, και συγκεκριμένα ενός 41χρονου και μίας 34χρονης.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος και η 34χρονη φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (20/7) με τον 64χρονο, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης και συγκεκριμένα βάπτισης, όπου ήταν καλεσμένοι και οι τρεις. 

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν ο δράστης σε κατάσταση μέθης αντιλήφθηκε ή πίστεψε πως το θύμα φλέρταρε τη γυναίκα του. Τότε του επιτέθηκε και τον χτύπησε πολύ άσχημα, ενώ δεν σταμάτησε ακόμα κι όταν ο 64χρονος λιποθύμησε. 

Αφού τον άφησε μισολιπόθυμο για λίγα λεπτά, στη συνέχεια ξαναγύρισε και τον αποτελείωσε.

Αφού, μάλιστα, ο 64χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του, ο άνδρας που τον ξυλοκόπησε φέρεται να είπε «ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός» σε φίλο του θύματος όταν τον ρώτησε «πέθανε;».

«Εγώ κατέβηκα το πρωί και βλέπω τον δράστη τύφλα, ήταν πολύ μεθυσμένος. Δεν καταλάβαινε τι του γινόταν», είπε στο MEGA ο φίλος του θύματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 64χρονου.

«Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο»

Ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός, τα ξημερώματα της Κυριακής φέροντας τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. O Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι. Στη βάφτιση ήταν καλεσμένοι το ζευγάρι, όχι το θύμα. Μετά συνέχισαν σε μία καφετέρια, όπου εκεί πήγε και ο δράστης. Ανέφεραν πως το θύμα παρενόχλησε τη γυναίκα. Λογοφέρανε. Τους ακολούθησε, λένε οι πληροφορίες, στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα μπήκε στην θέση του οδηγού και το θύμα πήγε δίπλα του και κάτι του έλεγε. Τότε, ο δράστης τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά. Την ώρα που το θύμα βογκούσε, τον χτύπησε με κλωτσιές στα πόδια. Φαίνεται και πως η σύζυγος τον κλώτσησε. Δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο. Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο, επειδή τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα».

Ο δικηγόρος, Θοδωρής Καραγιάννης, ανέφερε πως όταν οι δράστες έφυγαν,  σίγουρα κάποιος θα είδε το θύμα αλλά δεν βοήθησε.

«Φοβάται ο κόσμος. Σέβομαι ότι μπορεί να φοβούνται αλλά όταν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση αλλά ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Εδώ είναι μία δειλία, μία φοβία που ξεπερνά τα όρια της υποχρέωσης να βοηθάει τους άλλους».

Πήγαν μόνοι τους στο αστυνομικό τμήμα

Ο 41χρονος και η 34χρονη το πρωί της Κυριακής (21/7) πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, καθώς είχε εξακριβωθεί ο θάνατος του 64χρονου, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό