26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ματωμένη» βάφτιση στην Αρκαδία: «Ο άντρας μου ήταν σε άμυνα» – Τι λέει η σύζυγος του 41χρονου δράστη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πλευρό του συζύγου της στέκεται η 34χρονη γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 64χρονο στο γλέντι βάφτισης στον Άγιο Πέτρο της Αρκαδίας τον Ιούλιο. 

Η σύζυγος του 41χρονου άνδρα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος βρισκόταν σε άμυνα και ότι αν δεν είχε επέμβει, ο 64χρονος θα της είχε κάνει κακό. 

Όπως είπε στο Mega, το θύμα τη φλέρταρε απροκάλυπτα στο γλέντι της βάφτισης και αυτό είχε εξοργίσει τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της. Για τις συνθήκες του εγκλήματος επιμένει πως ο άντρας της βρισκόταν σε άμυνα.

«Δεν ήθελε να τσακωθεί μαζί του. Εάν δεν έκανε κίνηση να με πιάσει εμένα από το λαιμό δεν θα τον ενοχλούσε καν. Σε μία κοινωνία που οι γυναίκες κυνηγούνται τόσο πολύ, αυτός μπροστά στον άντρα και στο παιδί μου, ήθελε να μας κάνει κακό», λέει η ίδια.

«Του είπα πως “αυτό που μου λέει δεν επιτρέπεται γιατί είμαι παντρεμένη γυναίκα με παιδί. Αλλά και οποιαδήποτε παντρεμένη δεν επιτρέπεται καν να την κοιτάς. Θα έπρεπε να κοιτάς μόνο ελεύθερες και της ηλικίας σου”», συμπλήρωσε η 34χρονη.

Στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε, με τον 41χρονο να ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου τον 64χρονο άνδρα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κατηγόρησαν και την 34χρονη. «Πήγαμε να τους χωρίσουμε τότε είδα τον 40χρονο ενώ το θύμα ήταν ήδη πεσμένο κάτω και δεν μπορούσε να αντιδράσει, να τον κλωτσάει 3 φορές στο κεφάλι. Εκείνος δεν κουνιόταν δεν αντιδρούσε καθόλου. Τότε ήρθε και η γυναίκα του και τον κλώτσησε και εκείνη 2 με 3 φορές. Ο 40χρονος του έλεγε συνέχεια “σήκω ρε μην κάνεις τον πεθαμένο”», είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 41χρονος από τη πλευρά του, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα: «Όταν ο 64χρονος κάποια στιγμή με άφησε, δεν μπορούσε να σηκωθεί. Όμως μέχρι και τότε ενώ πήγαμε να φύγουμε κρατούσε με το ένα χέρι το πόδι μου και με το άλλο το πόδι της συζύγου μου. Με την τελευταία κλωτσιά που έδωσα μας άφησε να φύγουμε. Μπήκαμε στο αμάξι, αποχωρήσαμε από την πλατεία αμέσως. Εγώ σηκώθηκα. Αυτός προσπάθησε να σηκωθεί πάλι με κατεύθυνση προς τη γυναίκα μου. Τότε εγώ του έριξα μία κλωτσιά, η οποία τον πήρε ψηλά στον δεξί ώμο και προς τον λαιμό. Αυτός ξανά ξάπλωσε και γέλαγε. Ήρθε κόσμος και τότε εμείς φύγαμε. Ό,τι έκανα το έκανα αμυνόμενος και δεν είχα καμία πρόθεση να του κάνω κακό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό