24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ματσάρα και 2-2 η Λάτσιο με τη Μίλαν, ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Νάπολι []

Ειδήσεις Ελλάδα

Κανένα παράπονο δεν πρέπει να έχουν οι φίλοι της Serie A από τα παιχνίδια του Σαββάτου (31/08). Στο ντέρμπι της ημέρας, Λάτσιο και Μίλαν ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Ολίμπικο, ενώ η Νάπολι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (πρώτο του Λουκάκου) έκανε την ανατροπή με 2-1 επί της Πάρμα. Η Λέτσε κέρδισε με 1-0 την Κάλιαρι, ενώ Μπολόνια και Έμπολι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Λάτσιο – Μίλαν 2-2

Μόλις στο 8′ η Μίλαν είχε μπει μπροστά στο σκορ. Ο Κρίστιαν Πούλισικ εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Προβεντέλ έκανε πολύ κακή έξοδο και ο Πάβλοβιτς με κοντινή κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τους «ροσονέρι». Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά στο δεύτερο, η Λάτσιο είχε πάρει το προβάδισμα.

Στο 62′ ο Καστεγιάνος μετά από γύρισμα του Ταβάρες από τα αριστερά, με κοντινό πλασέ είχε κάνει το 1-1 σε κενή εστία. Οι «λατσιάλι» τέσσερα λεπτά αργότερα, σε ένα γκολ που έμοιαζε με… ριπλέι από το πρώτο, ο Ταβάρες γύρισε στον Μπουλαγέ Ντιά, ο οποίος έκανε το 2-1.

Η Μίλαν δεν στάθηκε σε αυτό το προβάδισμα της αντίπαλης ομάδας και στο 72′ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Ο Έιμπραχαμ έδωσε την μπάλα στον Λεάο, ο οποίος από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε με το δεξί και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Νάπολι – Πάρμα 2-1

Τρομερά γρήγορο ματς από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να είχαν «άγριες» διαθέσεις. Στο 19′ η Πάρμα, η οποία επέστρεψε φέτος στη Serie A, στο 19′ είχε μπει μπροστά στο σκορ, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπονί. Παρά τις πολλές ευκαιρίες, δεν υπήρξε άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν… μονόλογος για τους «παρτενοπέι», οι οποίοι από το 76′ και μετά, έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Στο 90+2′ ο Λουκάκου στο ντεμπούτο του με τη Νάπολι έκανε το 1-1, ενώ η ομάδα του Κόντε στο 90+7′, πραγματοποίησε την ανατροπή με γκολ του Ανγκισά, με τον κόσμο να… ξεσπά στο «Αρμάντο Μαραντόνα».

Λέτσε – Κάλιαρι 1-0 

Με… άγριες διαθέσεις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο η Λέτσε, η οποία έδειχνε το πόσο ήθελε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η υψηλή πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 26′, με τον Κρίστοβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Κάλιαρι για το 1-0. Στο 45+1′ ο Ντόργκου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, όμως η Λέτσε κράτησε το υπέρ της 1-0 και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο.

Μπολόνια – Έμπολι 1-1

Με το «καλημέρα» η Μπολόνια είχε ανοίξει το σκορ με τον Φαμπιάν, μόλις στο δεύτερο λεπτό. Η απάντηση της Έμπολι ήταν άμεση, καθώς ένα λεπτό αργότερα, είχε ισοφαρίσει με τον Γκιασί. Οι γηπεδούχοι που έχουν το μυαλό τους φέτος και στο Champions League φέτος, δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά παρά τις πολλές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να αρέσκονται στο 1-1 που είχε διαμορφωθεί μόλις από το 3′.

Τα αποτελέσματα στη Serie A (3η αγωνιστική)

Λέτσε – Κάλιαρι 1-0 (26′ Κρίστοβιτς)Μπολόνια – Έμπολι 1-1 (2′ Φαμπιάν – 3′ Γκιασί)Λάτσιο – Μίλαν 2-2 (62′ Καστεγιάνος, 55′ Ντιά – 8′ Πάβλοβιτς, 72′ Λεάο)Νάπολι – Πάρμα 2-1 (90+2′ Λουκάκου, 90+7′ Ανγκισά – 19′ Μπονί)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό