26.5 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

«Ματιές του Ολυμπιακού στον Ρενάτο Σάντσες της Παρί Σεν Ζερμέν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται φέτος στην ευχάριστη θέση, να μην χρειάζεται να ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία του. Η κατάκτηση του Conference League, έδωσε ένα απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Europa League στους Πειραιώτες, οι οποίοι προσπαθούν να ετοιμάσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι περσινοί και ο… Ρενάτο Σάντσες 

Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει μία μεταγραφή και αυτή αφορά τη μεσαία γραμμή. Ο λόγος για τον Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος παίζει στις θέσεις «6» και «8». Ο Βιθέντε Ιμπόρα είναι ο μόνος που έχει αποχωρήσει από τους παίκτες που υπολόγιζε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είναι δεδομένο ότι θέλει να φέρει πίσω στο λιμάνι βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο λόγος για τους Κάρμο, Όρτα και Ποντέσε, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το ψάξιμο για νέους παίκτες συνεχίζεται προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και ένα δημοσίευμα από τη Γαλλία, αφορά έναν μέσο. Ο λόγος για τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον Ακίλ Ας, οι Πειραιώτες ρώτησαν για την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου, του οποίου ο δανεισμός στη Ρόμα δεν πήγε καλά. Με βάση το ρεπορτάζ του Γάλλου, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την Παρί, ενδιαφέρεται για τον Ρενάτο και η Μπενφίκα, αλλά και η Μπεσίκτας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό